Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az én motorom meg még mindig sehol
Elég neked 50 paci is, ne vágj fel csak üsd üket...
Rájöttem vmire, hogy a SM olyan mint a házi pálesz.....
motorom germózik még
Monkynak monnyad meg ha mögötted állll tegyen maga alá egy sámlit és akkor stimmelnek a szintek
Szia Sanya,

Indulsz hétvégén?
csákó kakaó diszkósok
oké köszi,majd igyekszem használni
Na csátok léptem.További jó fórumozást.
Sziasztok. Nagyon fontos lenne, kellene vki aki elvállalja a motorom forgalomba helyezését, minden papírja megvan, vámpapír, számla, le van jelentve a közlekedési hatóságnál, h forgalomba lehet helyezni, de én nem vagyok jártas a dologban. Vki help, kellene egy cégnév aki elvállalná. Előre is köszi. üdv
Szép jó estét motyósok!

Látom jó páran paparazzinak érzi magát,még jó hogy nem szeretek motorozni,így csak szombat este kerülhettem lencse végre.....

Minden tiszteletem a szervezésért Lukinak,és minden résztvevőnek aki ebbe a zimankós időjárásban is tépte a jobb markolatot igen tisztességgel....
nekem is melóztak a megmaradt agysejtjeim
Már reggel 5-kor arra ébredtem de még délelőtt is ésszel kellett lehajolnom hogy a csimmát becsatoljam!
kösz Balázs a hazafelé utat
mér neked fájt a fejed?
tiéd lehet a kupica ez a szuvenir kakucsgogo-ról!

annyit használd hogy elkopjon a széle!

láttad a képeket? mindenki rajta van! akit értem fotoztam!
Bizony, jó volt ennyi sok ügyes sm rider között mocizni, csak az a nagy hőség ne lett volna ,és az a rohadt fejfájás!
Szeva Barát!
Ha gondolod én felhívhatom aztán megmondom neki a magadét.
a mézest már nem merném bevállanli, mert akkor még véletlenül felhívnám a főnökömet, és kedvesen megmondanám neki, hogy a kedves anyukája rosszéletű.........
hétfőn este mindig be kell finoman b*sznom itthon, mert a melóhelyen kikészítenek az ügyfelek.....
Albijam,meglett ám a kupicád,csak addigra már hazamentetek.legközelebb odaadom.
Ejj papa mire is gondolnék?
szevasztok motorosok,igggen király volt a go-go buli csak kevés volt az idő vasárnap a józanodásra
mire gondolsz Laca?
Kérsz egy kis étvágygerjesztőt?