Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hááááááááát, az órajavitó már megvolt.
A többi huligánkép, nos az erősen 18as karikás lenne . Rókázás-csontlágyulás-parkinzonkór...
üdv mindenkinek köszönet és tisztelet mindenkinek aki ott volt a hétvégén. Nagyon SUPER nap volt.
Remélhetőleg lesz folytatás.
írj ide mailt nekem: info kukac hasznosholmik pont eu
megvan elküldte a srác smsbe a váz és motorszámot!
segítesz eljuttatni Sanyának? vagy hogy legyen? én nem ismerem az ő elérhetőségeit
ja hát az amit bmx el művel...az nem gyenge...
bmx pastranája
A Motorinfó fotósnénije
ilyen még bmxben Scotty Cranmer is, na ő biztosan ufó!
Nitrocircus IV. Dvd-n rajta van, a dupla backflippel együtt. Pastrana egy űrlény, tuti nem erről a bolygóról származik, akárcsak Robbie Gordon. Kérdezd csak meg Giraffe-t!
Állítólag a KTM önindító közlőkerék problémát is javították, nekem mégis elb*ta a lendkereket.
Van fekete KTM...
http://www.youtube.com/watch?v... ajánlom mindenki figyelmébe, én kicsit leizzadtam a gép előtt!
ez viszont hatalmas szopás....
Dehogynem. Bemész az alvázszámmal egy okmányirodába, és kérsz egy származás ellenőrzést.
Schengeni csatlakozásunk óta Magyarország is teljes joggal hozzá fér, az össz Európai gépjármű adatbázishoz.
Totálkáros, lopott, számcserés, vázcserés, motorcserés, vasak mind mind bekerülnek ebbe.
A biztosítók is ebből dolgoznak, pl. ha olaszban tk.-tra törtek egy gixert, felvették rá a biztosítási pénzt.
Nepper összerakja, Magyar gyerek összetöri, és nem fizet a casco...
gúgli csodákra képes
képek feltöltés alatt!
ha nekem lennének otthon lopott vasaim..nem hiszem hogy egy ilyen nagy forgalmú oldalon hirdetném őket
bár az emberi butaság határtalan
szívesen
erős a gyanú!
akkor meg a fáradozásaidat köszönöm!
Ilyenből találtam én is ( egy tucattal ) FMX, LC4, Duke, - mind-mind 2004-2005-ös, mind 450-550 között.
Sőt, volt egy SuperDuke is, 800 ért - na ott megremegett a kezem...

Nincs olyan (hivatalos vagy 'szürke') szolgáltató, ahol egyértelműen ki lehet szűrni hogy lopott -e ?
Akkor leszek rendes,ha jó árat tudok mondani holnap.
egyértelműen lopott motorok!
ezt a hirdetést én hívtam!
nem lehet forgalomba helyezni a motorokat!
Azért Hiemer kollégának is vannak esésnyomok a gatyókáján...