Nitrocircus IV. Dvd-n rajta van, a dupla backflippel együtt. Pastrana egy űrlény, tuti nem erről a bolygóról származik, akárcsak Robbie Gordon. Kérdezd csak meg Giraffe-t!
Dehogynem. Bemész az alvázszámmal egy okmányirodába, és kérsz egy származás ellenőrzést.
Schengeni csatlakozásunk óta Magyarország is teljes joggal hozzá fér, az össz Európai gépjármű adatbázishoz.
Totálkáros, lopott, számcserés, vázcserés, motorcserés, vasak mind mind bekerülnek ebbe.
A biztosítók is ebből dolgoznak, pl. ha olaszban tk.-tra törtek egy gixert, felvették rá a biztosítási pénzt.
Nepper összerakja, Magyar gyerek összetöri, és nem fizet a casco...
Ilyenből találtam én is ( egy tucattal ) FMX, LC4, Duke, - mind-mind 2004-2005-ös, mind 450-550 között.
Sőt, volt egy SuperDuke is, 800 ért - na ott megremegett a kezem...
Nincs olyan (hivatalos vagy 'szürke') szolgáltató, ahol egyértelműen ki lehet szűrni hogy lopott -e ?
A többi huligánkép, nos az erősen 18as karikás lenne . Rókázás-csontlágyulás-parkinzonkór...
Remélhetőleg lesz folytatás.
segítesz eljuttatni Sanyának? vagy hogy legyen? én nem ismerem az ő elérhetőségeit
bmx pastranája
Schengeni csatlakozásunk óta Magyarország is teljes joggal hozzá fér, az össz Európai gépjármű adatbázishoz.
Totálkáros, lopott, számcserés, vázcserés, motorcserés, vasak mind mind bekerülnek ebbe.
A biztosítók is ebből dolgoznak, pl. ha olaszban tk.-tra törtek egy gixert, felvették rá a biztosítási pénzt.
Nepper összerakja, Magyar gyerek összetöri, és nem fizet a casco...
bár az emberi butaság határtalan
Sőt, volt egy SuperDuke is, 800 ért - na ott megremegett a kezem...
Nincs olyan (hivatalos vagy 'szürke') szolgáltató, ahol egyértelműen ki lehet szűrni hogy lopott -e ?
nem lehet forgalomba helyezni a motorokat!