Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megtudod adni a számukat?
köszi VT nagyon rendes vagy
írtam emailt a tibi@vilnerszerviz.hu-ra
pécsi partner autókereskedést felhivod.
ha tudnak szerezni, akkor havernak van ott kedvezménye.
küld el a turbo számot,ha tudod vagy pontos évjárat, ccm ,motorkód, LE
tibi@vilnerszerviz.hu holnap tudok árat és időpontot
én is így olvastam valahol!
ezért furcsáltam
és most egy OFF amiért előre is bocsánatot kérek
elég sokan olvassák hátha van valakinek ilyen kapcsolata is

nekem fiat punto multijet-re kellene turbó?

BOCSÁNAT AZ OFF ÉRT
megpróbálom a váz számot elkérni

nem ültem rajta csak mellé álltam első fék behúz és elkezdtem nyomkodni de nagyon könnyen járt kis erőtől is simán lement az eleje
infóim szerint az indítási problémákat javították 2003 évjárattól
Ha jó a berg hidegen melegen indul önindítóval is.
Ott valami kehes.
úgy nem figyeltem hogy változik-e a hang!
ha a Promotoban lett vásárolva, illetve szervizelve, akkor vázszám alapján Sanya bármilyen infót megszerez neked a motorról. viszont az nem jó ha koppig megy ennyitől a teló. esteleg nem enduróbol van átalakítva? mert ha igen, akkor felejtsd el!
A balról jövő hang ilyen kicsit darálós jelelgű volt? Ha a kuplungot behúztad, változott a zörgés?
most néztem egy berget ami elvileg 2005 évjáratú
de
-elég leélt kinézete van!
-nem jó rajta az önindító! Erre azt mondták ez típushiba mert nem bírja az aksi viszont rúgásra egyből indult,
(de előtte mentek vele mert langyos volt-nem tudom)
-nincs rajta üzemóra! De 15 óránként cserélték benne az olajat és vezérmű láncot is cseréltek
-nem tudom mennyire kell keménynek lennie de nagyon puhának éreztem az elejét egy kis lenyomástól majdnem koppig nyomtam az elejét!
-amikor járt a motor bal oldalról a aluról ilyen furi rotyogó hang volt benne!

valaki vélemény?
A napszemcsis keziccsókolom (nem a guggoló ) az kicsoda
Hi HO-ZÉ Zolika!
Szakkörös képek?
hello riderek!
figyelem figyelem!csÜtÖrtÖktŐl az extremen austria sm vb ÖsszefoglalÓ!
De legalább a vizes fürdőrucis megvolt a büfé mellett!
azért ment el durcásan, mert a beigért vizespolós elmaradt :D
Azt hiszem most ezért a képért sokan irigyelnek
Sztem jól érezte magát, csak nekem azt mondta, nem birja a hőséget, tett is ellene!
Mikor mi dél körül Kakucsra értünk akkor még jó kedve volt, aztán 1 óra után már nem érezte jól magát, túl meleg volt, meg haza kellett még motorozni. De tényleg rosszul lehetett szegény, mert az új motor ellenére se láttam sokszor a pályán. Andival tök jót motoroztunk, nagyon becsülöm a kitartását
Mi sem kimondottan a Berg-kór miatt motorozunk olyan szivesen mögötte (vagy bármelyik másik lány mögött)

És kiderült hogy mi van/volt vele?
Én is szívesen mentem volna mögötte na nem azért, hogy elkapjam a Berg-kórt, maradok a "Külföldi Terep Motor"-nál , de sajnos délután nem láttam sokat a pályán, nem érezte jól magát
Nem mondom hogy nekem nem tetszenek a Bergek...és legalább azokból van gyárilag fekete is nem csak az a hülye narancs mint a KTM-ből