Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Látom fasza volt a gogo2,mondjuk mi más lehetett volna Kár,hogy nem lehettem ott

Sanya mi lett a motoroddal?
jó reggelt!
azon gondolkodtam h a itt kecskeméten kellene motorozni eggyet még a héten
jó lenne minnél többen lenni.

sanyi köszi a gumit.király.szerintem jobban tapad mint ami gyárilag volt rajta.
Hi,

Vártalak tegnap a ducato-nál sült hússal barátom...
Luki mikor lesz a GoGo tre
Hi All,
Jól sikerült a tegnapi dzsembori, sokat dumáltunk! Köszi Lukács!
Minden elismerésem akik derekasan végig motorozták ezt a kifejezetten forró napot!

Thx Motard44, LacikaKjc, Balu125, Magnus fotós barátom, Rooftop!
Duke hiányzott, de Ő igazoltan volt távol!
grrr... grrr azért is !

Fényképek - na végre...
ööö...elböktem a linket, bocs

Szóval a 200 legjobb kép, vasárnapról: Egyben tölthető !
Köszi a választ! Felül kerepel. Amúgy nem az én trehányságom miatt nem volt cserélve eddig a lánc. A Promotban az egyik szerelő srác azt mondta 150-es szervízen, hogy megnézi a láncot, és ha nem kell cserélni, akkor nem bántja, majd a 200-as szervízen cserélve lesz. Bár most így fasza, hogy utánfutóval vihetem, nehogy nekem menet közben, lábon, megadja magát, akkor akkor az sokba fájni nagyon . Vagy megcsináltatom otthon! Egyébként mekkora munka egy ilyen vezérműlánc csere? Mindenképpen szakszervíz? Vagy elég egy ügyes kezű szerelő + egy Repair Manual?
A szürke ZZR-rel voltam - intettem is amikor gurultál fel a pályára a 2T szörnnyel !
Sziasztok!

Köszönet mindenkinek a tegnapi napért, nagyon jól éreztem magam még akkor is ha nem sokat motoroztam veletek.
Zrider vagy Luki,ha szépen megkérlek a kompromittülő vagy kompromittáló képeket a szombat esti hányattatott sorsomról eljuttatnátok a privát e-mail címemre,akkor igazán hálás lennék

pencz.laszlo@yahoo.com

Én léptem is tovább,darabolt narancs lesz a mai menü

Szép napot mindenkinek!
Kösz.....
De mákunk volt ma, itt most elkezdett esni az eső, vagy egy 20 percig ....na kapcs ford
Nem-nem
Hazaérve első dolgom volt anyát rendberakni!
Neki már alvás van ,én mek szippantom be a söröket és kopácsolom a billentyüzetet!
Sok sikert a hejrerakáshoz !
na léptem aludni mert holnap 5kor irány pest kezdődik a suli nameg ma reggelre sem aludtam valami hullámzásmentesen
Husa sztrájk volt ma most néztem a naptárban
"..hehh essszem faszom megáll.."
A végére teljesen beoffolt a gép
Kifingattam egy baszott drága koalát F.F.
Mekkora kerülővel értetek haza ?

Na pá all 1 hétig nem leszek szerintem fórumközelben..
elvonási tüneteim lesznek
Én most melóból
Tiéd a ház nagyobbik fele? a kifele?
hohhóó