Luki,király volt a hétvége.Az egész bagázs úgy nézett ki mint egy nagy család.Főleg az a csapat aki már szombat este megkezdte az órajavító mézes mázas pálesz partit.
Zabáltam a hangját, és persze az a forma is nagyon gyerebe.
Most egy új élmény kicsit átvariálta az SM-mel kapcsolatos elképzeléseimet, de a cél továbbra is egy 4T 500cc+ vas, 2000 utánról - akár rencám nélkül is.
Az élmény pedig 4 x 20 perc volt a Ringen - kezdetben 3:10-es, a végén 2:35 - 2:40 es körökkel.
feltöltés közben jutott eszembe, hogy cenzúráznom kell. ráadásul nagyon kevés értékelhető kép lett pedig nem szoktam ilyen balfasz lenni....ma este megy a feltöltés!
nekem ez a nagy szívfájdalmam, hogy nem tudtam mindenkivel beszélni....hogy is tudtam volna, annyian voltunk, hogy ha csak mindenkitől szerettem volna személyesen elbúcsúzni, akkor még most is ott lennék!
Nagy örültem hogy elmentem GOGO-ra és fantasztikus volt a hétvége.
mindenki szépen motorozott és jó volt hogy sokakkal személyesen is meg tudtam ismerkedni
Szerintem a hétvégén a legnagyobb HŐS a Hooligánus-páleszmágus-gumimágus volt!
A szombat esti kemény piázás után, vasárnap reggel, zokszó nélkül a dögmeleg kocsiba cserélte minden "rászorulónak" a gumiját és nem panaszkodott hanem legényvolt és nappal is nem csak éjszaka!
Aztán persze ment mint állat!
Nagyon nagy gratula neki!
A narancsszínt tiltja a vallásod?
Most egy új élmény kicsit átvariálta az SM-mel kapcsolatos elképzeléseimet, de a cél továbbra is egy 4T 500cc+ vas, 2000 utánról - akár rencám nélkül is.
Az élmény pedig 4 x 20 perc volt a Ringen - kezdetben 3:10-es, a végén 2:35 - 2:40 es körökkel.
és a kérdés: "mikó lesz a GO GO 3?" az fedettpályás lesz? vagy még korai ezt feszegetni?
Nagy örültem hogy elmentem GOGO-ra és fantasztikus volt a hétvége.
mindenki szépen motorozott és jó volt hogy sokakkal személyesen is meg tudtam ismerkedni
Szerintem a hétvégén a legnagyobb HŐS a Hooligánus-páleszmágus-gumimágus volt!
A szombat esti kemény piázás után, vasárnap reggel, zokszó nélkül a dögmeleg kocsiba cserélte minden "rászorulónak" a gumiját és nem panaszkodott hanem legényvolt és nappal is nem csak éjszaka!
Aztán persze ment mint állat!
Nagyon nagy gratula neki!
Köszi még egyszer a tegnapi napot!
Te barát hová fogyózol? Így sem nyílik előtted a fotocellás ajtó.
hova tüntek a képek, amiket tegnap este elkezdtél feltölteni?