Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dunaföldvár.Autó-Welt Kft. www.auto-welt.hu de meg tudom adni a tulaj számát is.
Skacok ennyí supermotoooooo ami lent volt most hétvégén motorozni nincs az éves sm ob-n.
csacsa említetted azta helyet, ahol beszámíttattad a mocidat,meg hogy vannak még ott mocorgók!

A narancsszínt tiltja a vallásod?
Hálóó csacsa!
Luki,király volt a hétvége.Az egész bagázs úgy nézett ki mint egy nagy család.Főleg az a csapat aki már szombat este megkezdte az órajavító mézes mázas pálesz partit.
Széép jónapot mindenkinek! látom néhány emberkének jól sikerült az hétvége! Túúl jól?
Szívesen maradtam volna még beszélgetni, de laptop nélkül meg voltam lőve - az anyagot meg 3-ra le kellett adnom készen.
már veszem is a neolux-ot!
Kötve a kezem: csak rét-zöld színű motorokból válogathatok...
a 660SMC eladó!
a fedettpályásat nehéz lesz elintézni, annak lehet más nevet is adok, mondjuk Winter SM Rock and Roll vagy a franc sem tudja
Zabáltam a hangját, és persze az a forma is nagyon gyerebe.

Most egy új élmény kicsit átvariálta az SM-mel kapcsolatos elképzeléseimet, de a cél továbbra is egy 4T 500cc+ vas, 2000 utánról - akár rencám nélkül is.
Az élmény pedig 4 x 20 perc volt a Ringen - kezdetben 3:10-es, a végén 2:35 - 2:40 es körökkel.
...hm! nem korai úgy látom...
értem!
és a kérdés: "mikó lesz a GO GO 3?" az fedettpályás lesz? vagy még korai ezt feszegetni?
nagy gondok vannak.....az agyam a folytatáson zakatol!
a legdurvább, hogy nekem tényleg nagyon sok alkalommal nem nyílik!
ismered ezt a szót: kabe?
feltöltés közben jutott eszembe, hogy cenzúráznom kell. ráadásul nagyon kevés értékelhető kép lett pedig nem szoktam ilyen balfasz lenni....ma este megy a feltöltés!
nah ja.... bár ha leállított motorral gurulna, és csak a hátszél mozgatná, akko' azé talán lenne esélyem!
nekem ez a nagy szívfájdalmam, hogy nem tudtam mindenkivel beszélni....hogy is tudtam volna, annyian voltunk, hogy ha csak mindenkitől szerettem volna személyesen elbúcsúzni, akkor még most is ott lennék!
Sziasztok!

Nagy örültem hogy elmentem GOGO-ra és fantasztikus volt a hétvége.
mindenki szépen motorozott és jó volt hogy sokakkal személyesen is meg tudtam ismerkedni

Szerintem a hétvégén a legnagyobb HŐS a Hooligánus-páleszmágus-gumimágus volt!

A szombat esti kemény piázás után, vasárnap reggel, zokszó nélkül a dögmeleg kocsiba cserélte minden "rászorulónak" a gumiját és nem panaszkodott hanem legényvolt és nappal is nem csak éjszaka!
Aztán persze ment mint állat!
Nagyon nagy gratula neki!
Mi újság Ombre?
Köszi még egyszer a tegnapi napot!
Sziasztok!

Te barát hová fogyózol? Így sem nyílik előtted a fotocellás ajtó.
nyemtom.....
hova tüntek a képek, amiket tegnap este elkezdtél feltölteni?