Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is akkor voltam ott először, de sikerült nagyon elkapni a pálya ritmusát!
Igen, ott voltam egy narancssárga 640LC4-gyel, én voltam mindig az utolsó :-)
Én 162-3ig hajszoltam az enyémet de nem erre lett kitalálva és sajnáltam is..
Sztem ne vegyél fogaskereket hanem csak csináld....Nem nehéz ilyen borzaszto szivarozós zsiráfszerü egykereket nyomni csak egyszer kell ráérezni...
nekem a 17/44 az 170es végre elég(már nagyon meghal) és arra hogy 1ben gázzal játszásra kerék+ ha gyorsulok és átrakom kettőbe akkor megemeli egy picit...de előre szeretnék egy 15öst és akkor jó lesz
Nem neked írtam...Én az Lc4en 42 16 os áttétellel büvészkedem szét az agyam...
hát ész nélküliség nincs,mert még fájdogál a vállam néha,és sajnos ez örök életembe ugrálós lesz már. másrészt meg azért erőben sem vagyok annyira eleresztve...de áttétel függő,most a 17/44 nagyon hosszú neki
Igen itt a legnagyobb hátrány az ész nélküli érzéketlenség meg a nagyon erős motor
Elhiszem,láttam 1-2 embert hanyatt esni, az 1 ráadásul elöttem sikerült
hát olyasmi meg hogy ne csak ilyen 10 méter menjen egyesben...tudjak váltani stb....csak félek
A "normálisan kerekezni" azt jelenti, hogy hátsó fékkel?
én idén már nem megyek utcán....most kerekek után nézek...aztán terep...megakarok tanulni normálisan kerekezni!
Akkor 7végén nem lesz mocizás?
Szia! nem tudom leengedtem a vizet,csak a tetej volt picit dzsuvás...kimostam a rendszert aztán majd meglátjuk...még várok egy csavarra a karbihoz...aztán összerakom,beindítom és remélem hogy nem dolgozik vissza a hűtőbe....ettől független eltudom képzelni hogy hengerfejes lett,mert adom neki az ívet elég rendesen.
Szió! Van valaki?
Vízpumpa szimering?
Szia! Igen, én voltam 2hete Gyöngyösön(megnéztem a naptárat).Te is motorral voltál? Jó kis pálya a Gyöngyösi!
Nekem is Diadora van (nem sm), de még egyszer nem vennék ilyet.
Diadora egy fos. Ne vedd meg.
Vasárnapra tervezzük, eddig elég sokan vagyunk már, főleg versenyzők!
Sziasztok! Azt már pontosan nem tudom,hogy mikor voltunk, majd megnézem a naptáram,de ha ott volt a Vermes Sanyi is(supermoto versenyző), akkor én voltam, nézd meg a képeimet és hátha megismered a kisdokit vagy engem! Kakucs is 3000Ft/félnap. 13-18-ig.
Attól függ,hogy hol ég át a tömítés. Nem minden motor/autó forralja és nyomja ki a vizet.
Mondanátok véleményt erről a csizmáról? Van esetleg valakinek iylen? Ebben a hónapban le van árazva.
Kép a csizmáról.
A www.met.hu szerint a hét végén nem fog esni, csak nem lesz meleg. Nem tudom, meddig bírják a gumik.
Kakucson milyen árak vannak? Gyöngyösön 3E egy délután. Gondolom, Kakucs kövérebb.