Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hozzad Andit is, kettőtökkel is elbánok (vagy legalábbis remélem)
Szia!

Még nem tudom. Andival is talizom valamikor. De majd sms-ben dumcsizunk.

Lesz akkor holnap dögönyözés?
Szia!

Msn vagy skype?
Szia!

Az oldal aljan kisbetuvel az all, hogy az ar az AFA-t tartalmazza, de a regisztracios dijat, es a forgalomba helyezes koltsegeit nem.
Sziasztok!
Szia(sztok)kb én is akkor jártam ott utoljára nekemsem csuszott,vajon jármég valaki ki sm-ezni oda?Multhéten beszéltük barátommal lekéne nézni oda.
Én mondjuk utoljára 2006 nyarán mentem rajta, akkor nem tűnt fel hogy csúszna...
Igen, a két település között van a pálya az 51-es út mellett.
Szia,

egyszerű a megoldás, nőtt a tempó.
Egy ideig hosszas futómű állítgatással és vezetési stílus megváltoztatásával orvosolható a dolog, azán ismét gyorsulsz egy picit és kezdődik elölről.
Aztán a pénzügyi lehetőségek szerint jön az átszelepelés, rugócsere, olajszint...., ..., Marzocchi, Ö,

Ez a saját tapasztalatom.

Egyébként a magyar mezőnyből (kb 10 fő ), 90%-ban ezzel a gonddal küzdenek. (a 1-2 csóka pedíg megvette a tuti cuccot)

ez komoly?
Én egy dekoros haverommal csináltattam ilyet. nedvesen kell felragasztani, a hátsó keréken levő sérül a kivételkor.
de így, hogy már egyszer megcsinálta, a gép akárhányat kivág.
Biker1000,
Velem kellene megbeszélni, mert Lacának el kellett mennie. Hogy tudnánk beszélni? feri kúkac koczka hu a címem, írnál oda egy telszámot, ahol felhívhatlak?
ok most asszem eleg lesz idenre a 8 ezres is :) vegre kesz a vas
Ok, észre sem vettem a sok sem-et
8 a mezei és 10 ami pattog Visontán?
8-10 ropi
sziasztok,
Foxgirl, megkérdezhetem mennyiben fog megállni neked a gép igy rendszámostól meg minden?
vagy nem tudja valaki véletlen? promotonál 1950000-re van irva az 550 fe, de hogy ebbe bene van-e a forgalomba helyezés meg regadó vagy nincs...?
és sry többet már nem offolok...
Szóval Sanyikám... Mennyiért van hátsó gumid?
Hali! Mit gondoltok a felnicsíkról? Érdemes a felnire rakni? Hogy bírja a strapát? Koszolódás, tisztántartás, le lehet szedni stb. Kössz!
Az OB-n csak néztétek mit szívok ezzel a problémával ,most saját bőrötökön érzitek , gondolom eléggé szar érzés ...mert nekem az volt
om elkéstem a nyüzsit ...na akkor én is
Itt voltunk a DR talin, de ez csúszik rendesen!
jó éjt!én is megyek ni!