Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szombaton kora reggel indulunk autóval. SMLaca hívott, nem? Úgy beszéltük meg, hogy neked ő szól.
vagy msn en is tudsz átküldeni az is ravasz
Ti mikor és hogyan mentek az SM vbre?
Megkaptam a telszámot, kösz, holnap felhívunk. Ha a képeket kiírod egy CD-re, én felteszem egy publikus helyre, ahonnan mindenki letöltheti.
én is ügyi voltam ma

Lillafüred-Hereg rét 20 perc. ez kb 26 km és ráadásul forgalom volt
akko igy mint az elöbb felraksz egy 2ö 3at a jobbakbol?mert kiváncsi vagyok nagyon.még nem néztem meg magam kivülröl
és párat felakarok rakni iwiw re
télleg jo volt.és a gumim i kibirta.pedig nem hitte volna
Inkább legközelebb kírom egy cd-re, vagy felteszem egy pendrive-ra. Nincs kedvem töltögetni.
Ügyesek voltatok ma nagyon,
a visszafelé fix 43" nagyon király volt, rendes menetirányban meg "állatok" vagytok!
hello
jo képek ezek!
feltudod rakni az összeset a fotokhoz?és akkor letudjuk töltögetni kinek mi kell...
jo volt nagyon ez a mai motorozás.menyivel jobb mint egyedül.
Hi All.
A kedves topictársak randalíroztak ma a Kecskeméti go-kart pályán.

Slash megkaptad a mailt tőlem?
Rooftop: egész komoly különítmény jön a VB-re Egerből! Te nem csatlakozol?
én szerintem pihenek a hétvégén!
helló
te is jössz az SM VB re?
hát igen!tisztában vagyok a dologgal....hova gyorsulok még? mi a helyzet veled?mostanában nem látlak itt a fórumon
szentendren, borboltban... Ahhhh kell a penz, augban mar egy 100 ast eltapsoltam, balcsi-sziget-tankolas...
Hol dolgozol Drága? Elraboljunk?
bizony. Itt egy etterem mellettunk ahol van wifi es ipoddal tudok netezni
Dolgozol?
dejo nektek... En meg dolgozom
Üdv!

Az a baj a tarjáni "pályaudvaros" pályával hogy autógumiból van kirakva és az aszfalt is ezer éves és nem hiszem hogy az megfelelne nekünk motorozni.
Van tarjánban egy másik kart pálya is de az meg nagyon szűk és rövid is.Ott már régen voltam ugyan de ott is nagyon tré volt az aszfalt, azt hiszem még kátyú is volt. :-) Lehet azóta újítottak rajta de nem hiszem.
Szóval tarján kilőve szerintem.Ha egyszer tarjánban járok meglesem és lefotózom mindkettőt.
Megbeszéltük
Jöhetsz oda, Andival megbeszéltem mindent!
Akkor ha kitaláltátok mi legyen üzenjél...vagy menjek én is oda
Andi is benne van!

12:45 körül talizunk a déliben.
Nagyjából a Parlament előtt.
és hol is lesz pontosan?

megkérdezem Andit is
Elvileg 14:15-kor kezdődik és 16:45-kor lesz a díjkiosztó.