Ha nagy a ffúvóka fennt nem forog el a moci,olyan a tünet mint ha a gyújtás leszabályozna.Én már jártam így jó hozzáértő szerelők így adták át a vasat,ráment 7 versenyem mire levágtam,hogy sokkal jobb is lehet!Azt hitték nagy köbcenti nagy fúvóka!
Igen, láttam, hogy 6 indultatok, de utána Te kiálltál. A terep része jó volt nagyon a pályának! A T. Ádám azért kemény volt nem(2. futam vége 1be végig)
darabokban a gép meg elől van 1 defektem...fene se tudja,hideg van már,vállam se 100as még..szerintem idén én már nem motorozom csak Battára,a szerelőmhöz
Sajna muszáj vot mennem 1 kört,hogy legalább 4. maradjak év végére.Leszedettem a gipszet majd beszartam a kör alatt,aztán visszarakták és irány a toi toi!
hát nekem nem megy a csúsztatás kéne az antihopping,de az igencsak 250 pénz...de azért kanyar előtt vissza egy meg egy erőteljesebb hátsó fék azért szépen ívre lehet tenni
nekem úgy néz ki a történe hogy 30 körül már elég szépen tol 3ban is és akkor a harmadik kitart 110ig utána négyes,de nem mindig kell,csak ha nagyon rövid féktávot akarok venni,akkor viszont sokszor keresztbe megy a kanyar...ha balra indulunk el...akkor ott abba a jobbos kanyarba megérkezve elég szépen lehet csúsztatni
de a tied viszont 60 ló ....szóval azé nem mind1.... de igaz télleg nem olyan sok... csak hát mégis,csak bassza a csőrömet h mér van a 400asban nagyobb fúvóka mint a 625ösben a 625ös eszik 5 litereket,de ugye annak nem nyelezik annyira...
http://www.hasznaltauto.hu/ker...
bár eladó, de érdekelne hogy hol lehetne ehhez szerezni Supermoto szettet?