Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

HOVA,?
Még van 1 perced ideérni
zár
Az úszónál a tű záz rendesen, ÚSZÓSZINT?
meg is nyalnám ha kell,mondom hogy csak a vaku miatt
naná hogy szükség van
Látom női társaságra nincs szükség , hát akkor megyek fürcsizni
Ez tényleg nagyon csúnya..
nem koszos az csak a vaku miatt látszik úgy amúgy 1 hete . rendesen olajjal stb stb...
levegőszürőd elég lepra.Mikor takarítottad ki ?
Azt nem mertem meg kérdezni hogy a levegő szűrő hogy áll.
még egy plusz lyuk is van a légszűrő fedelén... át lett szabva. szerintem benzinszinten kéne állítani,csak nem tudom hogy hogy kell,meg mennyire stb stb
Gondolom a 190-es fúvókádhoz meg emelték a benzin szintetis akkor meg nem sok kell hogy túl csúrógjon.
még egy gondolat.soknak tünhet a benzin,ha valami miatt kevés a levegő
neekm az alapjárat nem megy el...csak fékezek egy nagyobbat,első teló picit beül,benzin ÖMLIK,motor leáll.
na jah...meg is próbálom majd szerintem,nem egy olyan nagy dolog....
én is erre gondoltam,ha eddig jó volt ezzel fuvókával
A tű is szivathat ha a zéger tud rajta mozogni e miatt is el mehet az alapjárat.Ettől függetlenűl még megpróbálnám kb 175ttel is hát ha segít!
Ha hirtelen gázra becsuklik az annak a jele hogy sokat kap és az alapjárati nem nagy akkor marad a főfúvoka meg a suber tű de előszőr szerintem főfúvoka.
192 a főfúvó a másik kettő 45ös a tű passz hogy milyen
Az más,alpjárati fúvóka,a tű vastagsága és állása majd a főfúvóka ezek az átmenetek kb 1/4 gázállásonként!
jaja,szóval az végülis nem is nagy gond...de van olyan is hogy középtartományból is befullad...tuti sokat kap,túlfolyókon állítom h 1 liter elfoly 100 km alatt.
De csak hirtelen gázra nem?
Nagyon felszívta magát kemény vot!
Olyasmi.