Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valami Ward gyerek is szeretne jönni, még gondolkozom rajta, hogy jöhet-e!?

De mindeggy én csak továbbítottam ide a kérdést mert megkért hogy kérdezzem meg hátha volt már valakinek ilyennel dolga... de nemértem mert hétfőn ugyis megy eggyet nézni.....
Én még 125 sx-n nem ücsörögtem csak 250 SX F-n (ilyet akarok most) és nemtudom mihez hasonlítani méretre az 125 sx-et! Mondjuk egy EXC 250hez vagy egy DR-z hez képest mennyivel kisebb, ezekhez tudom hasonlítani mert mentem már ezekkel.
engem érdekel a matrica.felvettelek msn en
Jól van, na. Gyenge próbálkozás volt...

(amúgy az enyémnek a blokkja belül új)

Az a fontos, hogy ő hogy érzi magát rajta. Legalább leér rendesen a lába
Ehh
De az a gond hogy ő is újjan vagy pedig 1-2 évesen akar vanni!
De.
De a Honda CR 125 pont jó lesz neki, abból is a 90-es kiadás. Nekem meg pont eladó.
Üdv Mindenkinek!
Lenne egy kérdésem! Eggyik cimbim most akar venni egy KTM 125 SX-et! Ez nem kicsi (méretre) egy 185 centis embernek?
Indul a bakterház az M2-n!
De ETZ-t ugye nem szívesen látnánk ott
Mert ha mégis befér akkor tájékoztatnom kell egy cimborámat De én úgy gondolom (a kínos helyzetek elkerülése végett) hogy inkább csak SM stílusú motorozásnak lenne ott a helye...
hááát, egy kis smink... nem, nem inkább sok smink.... áhhh, nincs annyi smink a világon....
Számomra ez nem volt kérdéses, hogy jössz e vagy sem! Ez egyértelmű! Egy ilyen rendezvényen ott a helyed!
Jah, és remélem hogy nem vetted komolyan a viccelődésemet
Tudod! Én Lenni Bárát! (Kravic tesója )
Visszavágó a Go-Go-n, rooftop ha ilyen dublőrök is jönnek könnyebb lesz szponzorokat szerezni
Neki szúrtam be féktávon a multkor?
Kösz. Hozzok még valakit..a dublőröm.
akárki jöhet!
Reggel kávé előtt....
A fejem mé számít?
ígérem nem veszem majd le a bukót.
ja, és a kép ne legyen agyon Photosop-ozva!
tudnál küldeni a fejedről egy fotót?
Ettől függ a dolog...
Bocsika
Érdeklődöm mi a feltétele a gogo-s motorozásnak?
Mindenféle ember mehet?
Már úgy értem ,hogy én is mehetek akár?
Plíz
Há Kárszakértő úr!

- Történt személyi sérülés?
- Há perszer,porrá égett a személyim….
- Úhogy azt a kárt fizesse má meg.
És olcsóbb lecserélni az egész idomszettet újra mint amennyiért akármelyik fényező egyáltalán szerszámot venne a kezébe...
na igen...emmeg a másik
hááát perszeeee......főleg hogy az SMek többsége anyagában szinezett műanyagot visel a kicsinyke testén!