De mindeggy én csak továbbítottam ide a kérdést mert megkért hogy kérdezzem meg hátha volt már valakinek ilyennel dolga... de nemértem mert hétfőn ugyis megy eggyet nézni.....
Én még 125 sx-n nem ücsörögtem csak 250 SX F-n (ilyet akarok most) és nemtudom mihez hasonlítani méretre az 125 sx-et! Mondjuk egy EXC 250hez vagy egy DR-z hez képest mennyivel kisebb, ezekhez tudom hasonlítani mert mentem már ezekkel.
De ETZ-t ugye nem szívesen látnánk ott
Mert ha mégis befér akkor tájékoztatnom kell egy cimborámat De én úgy gondolom (a kínos helyzetek elkerülése végett) hogy inkább csak SM stílusú motorozásnak lenne ott a helye...
hááát, egy kis smink... nem, nem inkább sok smink.... áhhh, nincs annyi smink a világon....
Számomra ez nem volt kérdéses, hogy jössz e vagy sem! Ez egyértelmű! Egy ilyen rendezvényen ott a helyed!
Jah, és remélem hogy nem vetted komolyan a viccelődésemet
Tudod! Én Lenni Bárát! (Kravic tesója )
(amúgy az enyémnek a blokkja belül új)
Az a fontos, hogy ő hogy érzi magát rajta. Legalább leér rendesen a lába
De az a gond hogy ő is újjan vagy pedig 1-2 évesen akar vanni!
De a Honda CR 125 pont jó lesz neki, abból is a 90-es kiadás. Nekem meg pont eladó.
Lenne egy kérdésem! Eggyik cimbim most akar venni egy KTM 125 SX-et! Ez nem kicsi (méretre) egy 185 centis embernek?
Mert ha mégis befér akkor tájékoztatnom kell egy cimborámat De én úgy gondolom (a kínos helyzetek elkerülése végett) hogy inkább csak SM stílusú motorozásnak lenne ott a helye...
Számomra ez nem volt kérdéses, hogy jössz e vagy sem! Ez egyértelmű! Egy ilyen rendezvényen ott a helyed!
Jah, és remélem hogy nem vetted komolyan a viccelődésemet
Tudod! Én Lenni Bárát! (Kravic tesója )
ígérem nem veszem majd le a bukót.
Ettől függ a dolog...
Bocsika
Mindenféle ember mehet?
Már úgy értem ,hogy én is mehetek akár?
Plíz
- Történt személyi sérülés?
- Há perszer,porrá égett a személyim….
- Úhogy azt a kárt fizesse má meg.