Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocs le vagyok maradva.Hol tart a forg.helyezés,már,ha nem titok?
Használt,kintről származó az alany?
nem haragszom
kölcsönadod jövő 7végére? a Balatonra szeretnék csak legurulni.
P betűs rendszámról nincs valakinek infója?
Ne haragudj.
Az adatlapomon van 1 alternatíva,csak óvatosan írom..
ha neked ettől jobb
nekem még mindíg nagyon szar
ennél az sm-nél?
Bocs ezt nem hagyhattam ki.
Ha tudsz egy jó sminkest szólj a nejem azt szeretné ,hogy így nézzek ki.
én úgy tudom hogy már nincs meg neki a nyomatékgyár
GD kollégának van egy eladó renszámosa
nincs valakinek valami ötlete hogy mit tehetnék?
na akkor most nagy bajban vagy, ugyanis az oakley leállította az útcai cipő projektjét. maradt a technikai bakcs, golf cipő, és a gokart cipő, na meg a papucsok és szandálok. amugy meg : http://oakley.com/products/459 ha találtál valami csak szólj
az zsír. egy 125-ös 4tvel még élvezhető az a pálya mert egy haverom jelezte, hogy eljönne ő is, csak azt hallottam, hogy kakucs gyorsabb mint pl. visonta - és nem tom, hogy most mit mondjak neki. egy xt-je van amúgy...
helló!
ma felhívtam a veszprémi husqvarnát és természetesen kiderült hogy seholse tart még a forgalombahelyezés

valaki tudna külcsönadni jövő 7végére egy A1 es jogsival vezethető motort

igen sír a szám mert nem tudok semmit se tenni
WR/YZ supermoto szett eladó. Gyári agy és gyári féktárcsa, Rexfelgen felni, Rövid első sárvédő. Pirelli Supercorsával + 1 garnitura Michelin slick.
lkover@t-email.hu

Üdv.
Nem komolyabbak, túlfolyó lehet hogy kell, de koptató biztsan nem
Hy mindenki! A kakucsi pályára komolyabbak a kikötések, mint visontaira, nem? Gondolok itt ilyen túlfolyó-tartályra, meg koptatókra a lábtartón meg ilyesmik
de ha jól tudom ott lesz Thierry Vermes Bosch és Kedy Seyl is, vagy nem?

Ward meg maradjon csak a tengerentúlon
Rooftop van valami weboldal ahol tudok oakley cipőket nézni? Mert most motoroztam szétt a két hónapos Oakleyem....
ugyan az a méret!
hát igen maradjunk az SMnél!
Akkor téma túllihegve
Majd rájön.

Annyit tudok hozzáfűzni, hogy a CR125 a CR250-hez képest nem tűnik kisebbnek, pont ugyanakkora, talán 2-3 kilóval könnyebb...