gyors segitség kéne most csinálom a kuplungot és nemtudom hogy hová kell tenni az egyik vas lamellát mert az ijen tányéros és nem ojan sima mint a többi, és a manual sem jelzi hogy különfélék lennének a7-essel jelzett darabok
hová tegyem azt mejikm végére vagy mi?
Most pontosat egyikről sem tudok mondani. Amit néztem DR-Z-t, hát, nem tudom.....................
A munkával kapcsolatba meg még nem szólt vissza az universalos ember, viszont a Gulliverben kapok fizu emelést, meg más terveik is vannak még velem, amin érdemes lesz majd elgondolkodnom.
Hali mindenkinek!
Most nézegettem a moto a go go-s képeket, de már kezdenek unalmasak lenni kellene újakat csinálni
Szóval mikor is lesz a következő forduló?
Ez a legtutibb megoldás! De azt hozzátenném hogy nem hogy csattanást de csilingelést sem szabad hallanod.
Dádis!
Nem mind egy hogy lent vagy fönt nézed a kottyanást? Nme kötekedni akarok de szerintem teljesen mind1 hogy épp hol áll a főtengely.Persze az alsó és a felső holtpont a célszerű mert onnét akar a legnehezebben kimozdulni, ergo jobban érezhető a kottsanás ha van.
Szerintem.
http://www.hasznaltauto.hu/2210727_suzuki_drz_2008
hová tegyem azt mejikm végére vagy mi?
Amit néztem, a fiúknak volt pár dolog ami nem tetszett és ez idegesít engem, inkább másik után nézek.
Most pontosat egyikről sem tudok mondani. Amit néztem DR-Z-t, hát, nem tudom.....................
A munkával kapcsolatba meg még nem szólt vissza az universalos ember, viszont a Gulliverben kapok fizu emelést, meg más terveik is vannak még velem, amin érdemes lesz majd elgondolkodnom.
Mi újság a motorral meg a munkával?
Akkor csak nyugtass meg hogy nem azon a hétvégén amikor az sm vb Greinbachban
Most nézegettem a moto a go go-s képeket, de már kezdenek unalmasak lenni kellene újakat csinálni
Szóval mikor is lesz a következő forduló?
Örülök hogy be tudom(nagynehezen)cipzárazni.
Amúgy sajna ismét "felszálló" ágban vagyok.
De azért remélem van még
http://www.pasztoy.hu/motor/do...
Dádis!
Nem mind egy hogy lent vagy fönt nézed a kottyanást? Nme kötekedni akarok de szerintem teljesen mind1 hogy épp hol áll a főtengely.Persze az alsó és a felső holtpont a célszerű mert onnét akar a legnehezebben kimozdulni, ergo jobban érezhető a kottsanás ha van.
Szerintem.