Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na fürdök meg stb aztán írok ha van valami a cipővel kapcsolatosan. bár emlékeim szreint az SI nagyon drága bakancs
Amúgy már több mint 10 éve megvette a KTM a céget, szal már elég régóta KTM a Berg...illetve a rossz nyelvek szerint a KTM lett Berg (amiben szeritnem is van valami igazság)...
mattyinghófenbe gyártják ezeket is!
2005 játszótér storno
Igen, annyira KTM hogy jópár éve már Ausztriában is gyártják őket. Nem is tudom ki írta hogy a Husabergje forgalmijában is KTM szerepel mint típus...
technikailag valójában ktm az össze nem?mármint az újak!
Ja motorozni! A játszótér ügyben telefonálgatok.Ha van valami csörgök.
Sajnos első kézből nincs róluk infom, mert próbálni még sosem volt alkalmam...de így tesztek, elmondások, hallomások alapján ilyen igazi atomparaszt gépek lehetnek
akkor ebből is 42es kell neked US9!
Na ez egy jó kérdés, mert általában a 42-es sipők/bakancsok szoktak jók lenni rám, de az Oakley tornacsukám az valami 43 2/3-os méret - de múltkor próbáltam a Lab-ben ugyanilyen méretű Basic Training-et és abban meg lötyögött a lábam (nem is annyira hosszában mint inkább széltében)...pedig féláron lett volna (12e)
GD neked mi a véleményed a bergekről?
hanyas méretre lenne szükséged?
mindjárt utánna nézek neked!
Vazzeee! Nem zsugázni akarok veled, hanem motorozni!
Én mindig azt mondom, hogy egy a lényeg: az "arcom" ne érje a földet... Tankot, hűtöt lehet venni!
Sajnos semmilyen kártyajátékban nem vagyok jó
Nem, biztosan nem.

Nekem csak egyszer ért le így a térdem az öreg GPz-ről - de akkor már leért a tükör, a tank, meg az olajhűtő is...
Ő nem az a 'kutya.' aki itt fórumozik?
VT!
Kerítenünk kellene valami gyakorlóhelyet, ahol senkit nem zavarunk.
A 2005-ös helyünk szerinted szóba jöhet? Nincs valami vonalad, akivel le lehetne zsírozni?
Jó reggelt! Tavaly Faubel is ebben a sisakban motorozta le a szezont
Hiper szuper!
Ebbe jössz GOGO2-re?
Amugy jóreggelt!
basszus! hiába nézegettem, egyszerűen nem jöttem rá, hogy mi hiányzik arról a képről!
És milyen igazad van!
Ha tovább nézem a képet, rá kell jönnöm arra is, hogy még legalább két csajjal több lehetne ott....