Amúgy már több mint 10 éve megvette a KTM a céget, szal már elég régóta KTM a Berg...illetve a rossz nyelvek szerint a KTM lett Berg (amiben szeritnem is van valami igazság)...
Sajnos első kézből nincs róluk infom, mert próbálni még sosem volt alkalmam...de így tesztek, elmondások, hallomások alapján ilyen igazi atomparaszt gépek lehetnek
Na ez egy jó kérdés, mert általában a 42-es sipők/bakancsok szoktak jók lenni rám, de az Oakley tornacsukám az valami 43 2/3-os méret - de múltkor próbáltam a Lab-ben ugyanilyen méretű Basic Training-et és abban meg lötyögött a lábam (nem is annyira hosszában mint inkább széltében)...pedig féláron lett volna (12e)
VT!
Kerítenünk kellene valami gyakorlóhelyet, ahol senkit nem zavarunk.
A 2005-ös helyünk szerinted szóba jöhet? Nincs valami vonalad, akivel le lehetne zsírozni?
basszus! hiába nézegettem, egyszerűen nem jöttem rá, hogy mi hiányzik arról a képről!
És milyen igazad van!
Ha tovább nézem a képet, rá kell jönnöm arra is, hogy még legalább két csajjal több lehetne ott....
Nekem csak egyszer ért le így a térdem az öreg GPz-ről - de akkor már leért a tükör, a tank, meg az olajhűtő is...
Kerítenünk kellene valami gyakorlóhelyet, ahol senkit nem zavarunk.
A 2005-ös helyünk szerinted szóba jöhet? Nincs valami vonalad, akivel le lehetne zsírozni?
Ebbe jössz GOGO2-re?
Amugy jóreggelt!
És milyen igazad van!
Ha tovább nézem a képet, rá kell jönnöm arra is, hogy még legalább két csajjal több lehetne ott....