Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

már a legelején is elhatároztam hogy "utaztatva" lesz a rendezvény, hogy ne csak a keletieknek kedvezzek a dologgal.

hát ezaz
ha össze is vakarnám a lóvét a két napra minden költségre az út sok lenne nagyon ( a go go 1 re 3 hónapot gyűjtöttem)
na nembaj majd veszünk fel hitelt
Ezért áradoztam én is Lundbeck-ről a hétvége után: beszélni, quadozni egyaránt tud.

Igazi sportember - és nem mellesleg hihetetlen jó fej !
Túl közel volt hozzátok
de mééé kakucson lessz? visonta nem volt jó?
aha
Inkább beszélgessünk egy sokkal, de sokkal kellemesebb dologról: MOTO A GO GO 2. Ránk tutira számíthatsz
msn?
Pavel nagyon megy. 2005-ben sikerként éltem meg, hogy a Bulgár EB futamon egy másodperc alá faragtam a különbséget az időmérőn. Ja, beszélni azt nem tud, de nem is ezért szeretik...
hát ha jobban megnézem, akkor a fej is oda tartozik...sajnos....modern világunk, modern "művészete" rávenni nőket arra, hogy így nézzenek ki! számomra nem elfogadható dolog!
Viszont, ha jól megnézed a képet valami nem stimmel. A fej, nem ehhez a testhez való. De a test az egyszerűen félelmetes.
Nem fogadjuk el !

Nem konstans a textil-bőr arány a képeken !

Valamelyiken módosítsd légyszíves a hibás aránypárt ( javaslom...ööö...a másodikon inkább )
Végülis ha van akinek tetszik és ő is jól érzi magát így (amit mondjuk erősen kétlek ) akkor nyugodtan, amíg nem köteleznek rá hogy nézzem...
És nem is megy rosszul - legalább is az első futamban nagyon határozott volt a hétvégén a srác...

És ráadásul még jó fej is: már amennyire az én szűkös Lengyel, és az ő szűkös Angol tudásából kiderült...
undormány.... hogy erre van igény!és az igény szüli ezeketa szörnyeket!
Erre mondják azt a kannibálok, hogy "Már megint csak ropi van?"
Az a dúrva, hogy ez tényleg a valóság
ez nem vigasztal,
ha tudnád hogy a HM em hányszor nézett így ki sőt még különbül is
Na akkor egy kis ON vagy hogy szokták mondani...
Nálam ez a hejzet most motor témában...
Rooftop beígérte ( 24947)
Kénytelen vagyok egyetérteni...
Ő tényleg szép!
Öööö...azért ez "picit" már túlzás
A 168 cm/ 40 kg nekem pont jó