Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

A hétvégén rendelek Alpinestars kesztyűket és ruhákat.
Ha valakinek szüksége van Alpinestars-os cuccokra az jelezze.

Üdv
köszi! Csak most adtam el a bukómat,sajnos kicsi volt rám (Yoshimura)

De keresek akkor valami jobbat!

üdv
Vegyétek az utolsó pár darabot!
31000 helyett 15990Ft!
Tökéletes extra protektorozás. Jó minőségű bélés.
Csak a készlet erejéig, postán is!
M, illetve L méretekben.
Használt árban vehetsz most a készlet erejéig olyan kabátot, amiben a protektorok nagyon jók. A könyék protektor például az alkart is takarja!
A Váll is nagyon kemény.
a hűvös napokon jó szolgálatot tesz a bélés!
Fényvisszaverő csíkok.
Nincs már sok! Siess!
www.darazsgarazs.hu

Szólj a barátaidnak is!
A Lidl meg a többi multi , csak arról szól hogy hasznot maximalizáljanak.
Nem arról hogy megvédjék a fejed.
Semmiképp nem ajánlanám hogy ilyen sisakot vegyél.
Nem reklám, csak megjegyzés!
Nálunk már 30 körül van olyan sisak ami a sharp teszten maximális 5 csillagot tud.
Nyilván másnál is kapható hasonló árban jó sisak, ezért mondom, nem a reklám a célom, hanem hogy mindenki fején jó sapka legyen. Olyan, amilyennel én is szívesen elengedném a gyermekemet motorozni!
Van nálunk is nagyon olcsó de a lelkiismeretem tiszta, mert ajánlani sosem ajánlom! Ha valaki erősködik hogy neki az kell, hát legyen, de szeretem ha jó sisakot tudunk eladni. Mert a kényelmes és jó termék visszahozza a vevőt! Na ez a másik amit a Lidl-ben nem kapsz meg.
Ők ugyanis ha sosem veszel náluk többé sisakot, akkor eladják majd az akciós chips-et ;)
Szerintem is felejtsd el a lidl-s sisakokat.
Inkabb hasznalt barmilyen ismert buko..
Vagy Shoei Raid II
Nézz szét inkább itt az apróban a használtak között. 30 körül van már Shoei, ami tényleg jó és véd is, nem úgy mint a linkelt műanyag kupakok.
Shoei XR-1000 -t keress....
vagy ez?
kedves fórumozók! mi a véleményetek erről a sisakról? jó avagy nem?

http://akcios-shop.hu/termek/m...
Szerintem inkább előtte nézz körül. Az én Arlen ruhám 15 rugóval volt drágább a kiállításon, mint előtte egy hónappal...
Sziasztok!

eBay ról rendelnék Roleff Luzern kabátot,de nem vagyok biztos a méretben.XXl-es méret rámegy egy 185cm magas,és110 kg os emberre?
Valaki tud infót a méretekről?
Eladó a sisakom.
Shark RSR2 V Elite (piros-ezüst-fekete) versenysisak, 3 éves, XL-es méretben. Karbon-kompozit, dupla D-gyűrűs, kivehető, mosható CoolMax bélés, Forma1-es 3mm-es plexi, gyors plexicsere, orrspoiler, bogárháló.

Van hozzá 2 víztiszta (1 kissé karcosabb és 1 kb 1 éves), 1 fekete (3 hónapos) és 1 iridiumos (kissé karcos) plexi, egy téli páramentesítő orrmaszk, 2 tartalék orrspoiler (az egyik bontatlan), 1 tartalék bogárháló és egy tartalék plexizsanér. Minden plexire tépőfólia is felhelyezhető. Természetesen a gyári sisakzsák is jár hozzá (doboza már nincs).
A sisak kizárólag fejmaszkkal volt használva, a bélése évente 2-3x tisztítva sisakbéléstisztító habbal, sosem volt szétszedve. A sisak sérülésmentes.
Az ára a 4db plexivel és a kiegészítőkkel 85ezer.

Van még 1db iridiumos plexi, bontatlan csomagolásban: 20ezer.
Kb. 25db tépőfólia: egyben 15ezer, vagy 800Ft/db
Eladó egyben vagy külön is.
A legjobb áron szerezheted meg most a legteljesebb védelmet!
A Forcefield protektoros aláöltöző nadrágja a legjobb megoldás amit választhatsz, ráadásul most 59000Ft helyett a készlet erejéig: 29990Ft árt juthatsz hozzá!
Tökéletes , többszörösen díjnyertes protektorok feszülhetnek az egyszerű nadrág alatt is akár, garantálva a magas szintű védelmet!
Mostantól a hőség nem lehet kifogás!
Oszd meg!
www.darazsgarazs.hu "Kis Bolt, nagy választék! "
Üdv!60-as bőrdzsekit találni nem egyszerű!Ezek a sportmotorosok mind zsokéalkatúak!
:) Köszi Zoli!
Persze igazad van nem is azért mondom:) Úgy is várok a következő hungexpo-s motorkiállításig mert akkor jó áron lehet hozzájutni a dolgokhoz. Remélem addig meg lefogyok
Köszi és további szép napot!
Komoly voltam mint az ebola.

Amúgy tényleg szabatnod kell majd mert ami jó TV-néző izomban az olyan mintha gibbonra szabták volna.
Mindenképp egy kissé nagyobbat vegyél mert kivenni olcsóbb a ruhából mint hozzátoldani.Lényegesen.
Jó érv a hízás ellen.
Nekem a nadrág asszem 60-as a kabát 58-as.
Alpinestars GP pro 2013 XL méretben eladó.
Kugló: Köszi!
Zoli: jópofa vagy.
60-s méret,de az ujja hosszú lesz.
Kell hozzá minimum két tehén.