Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

árat nem találtam egyedül:)
mennyibe lenne postával?
Aug. 4.-én rendelek
Aprómban mindent megtalálsz
keresek alpinestars gp pro kesztyűt M-es méretben.
Alpinestars GP pro piros fehér XL, 25.000
Eladó a sisakom.
Shark RSR2 V Elite (piros-ezüst-fekete) versenysisak, 3 éves, XL-es méretben. Karbon-kompozit, dupla D-gyűrűs, kivehető, mosható CoolMax bélés, Forma1 homológ 3mm vastag plexi, gyors plexicsere, orrspoiler, bogárháló.

Van hozzá 2 víztiszta (1 kissé karcosabb és 1 kb 1 éves), 1 fekete (3 hónapos) és 1 iridiumos (kissé karcos) plexi, egy téli páramentesítő orrmaszk, 2 tartalék orrspoiler (az egyik bontatlan), 1 tartalék bogárháló és egy tartalék plexizsanér. Minden plexire tépőfólia is felhelyezhető. Természetesen a gyári sisakzsák is jár hozzá (doboza már nincs).
A sisak kizárólag fejmaszkkal volt használva, a bélése évente 2-3x tisztítva sisakbéléstisztító habbal, sosem volt szétszedve. A sisak sérülésmentes.
Az ára a 4db plexivel és a kiegészítőkkel 85ezer.

Van még 1db iridiumos plexi, bontatlan csomagolásban: 20ezer.
Kb. 25db tépőfólia: egyben 15ezer, vagy 800Ft/db
Üdv! Valaki nem tud sport-túra csizmára koptatót?
sziasztok! segítünk! bukósisak és ruházat javítás olcsón,próbát meg ér ! képet küldesz a problémáról, legolcsóbban orvosoljuk! nem tákolmány,minőségi anyagokkal dolgozunk,szerintem jobb a gyári anyagoknál ,amit max 1,5 évre gyártanak! ha nem tudjuk megoldani,inkább szólok h nem vállaljuk!

Motorosruházat,bukósisak bélés javítás!Bőrruházat javítása.Cipzárcsere is!
- Cipzárcsere kabátban: kb. 3000-4000 ft.
- Bukósisakbélés javítás: 3000-6000 ft
Komplett béléscsere: kb. 7000 ft
Állapottól függően!
határidő, 2hét!
postai utánvéttel is!
A műhely megtalálható Budapest-től 4 km-re Halásztelken.
Érdeklődni: brigililla@gmail.com
vagy
zoldalma@freemail.com
http://motorosruhaja
v.blogger....

06303282168
Üdv!

Valakinek van tapasztalata Premier bukósisakokkal? Egy Premier Dragon Evo sisakon filóztam mostanság, jókat olvastam róla, de sajnos kissé ismeretlen számomra.
Szóval? Valaki?

bazsi
Rengeteg eladó motoros ruha...
Esztergom környéki és felvidéki motorosok! Már csak pár nap és megnyílik a kertvárosi motorosruha vásár! Címünk: Esztergom-kertváros, Strázsa u. 2.! Időpont: 2013. július 28., vasárnap! Aki nem talál ide, hívjon fel telefonon! Még nem késő csatlakozni a Facebook-on indított nyereményjátékunkhoz, ahol vasárnap egy szerencsés motoros gazdagabb lesz egy motoros dzsekivel!
HJC zárt sisak beépített napszemüveggel,tartozékaival zsákjával eladó 35 ezer ft
Eladó veszkó csizmát keresek, 43-44es, szögletes orrú, valakinek elfekvőben esetleg?
Helló!
Lenne egy csizma egész jó áron de a váltókar kikoptatta a bőrt rajta. Az lenne a kérdés hogy ha bőrfestékkel befesteném az mennyire lenne tartós?
Szia!Igen orvosolható.Teljes szivacsos béléscserét ajánlok.
Esztergom környéki és felvidéki motorosnak, robogósoknak ajánlom a következő programot! Motorosruha vásárt tartunk vasárnap, 2013. július 28.-án esztergom-kertvárosi telephelyünkön! Sokféle motoros dzseki és nadrág között válogathatsz! Használt motoros holmidat beszámítjuk az új vásárlásakor! Ha még nem csatlakoztál hozzánk a Facebook-on, akkor igyekezz, mert a Facebook-on indított nyereményjátékunkon vasárnap valaki motoros dzsekit nyer! Míves Motor - motoros ruházat elérhető áron
Üdv!
Engem érdekelne ez a bukósapka felújítás.Shoei,régi,de szinte hibátlan héj(eredeti fényezés)de a többi az enyészeté lett.Szivacs,szövet,a szíj borítása,minden!Orvosolható?
Sürgősen keresek protektoringet! S-M méretben lehetőleg 15körül: tolmaten@hotmail.com
Szia!

Igen aktuális!
Szia!

Meg van még ez a nadrág!
Tudna-e valaki tanácsot adni arra, hogy vékony lábra melyik cross csizma márka közt keresgéljek. Gondolom itt is gyártanak szűkebb csizmákat, mint a síelésnél.
aktuális még?
ez meg van még ?vagy már elkelt!
hali olyan kérdésem lenne hogy protektort akarok venni de olyant amit lehet erdőbe és utcai motorozásnál is használni esetleg valami link vagy gyártmány,típus tanács jó lenne!
utcán túrázásra
terepen endurózásra használnám
protektoringet nem akarok
A válaszokat előre is köszönöm!