Sajnos sisak plexim, most egyáltalán nincs...
És normális áron nem is tudok szerezni, de azért megnézem...
Ha, mégis lenne valami szólok...
De, nem ígérem.
Szia KillBill,
Sisak plexid nincs elfekvőben?
Ilyen kéne nekem jó áron:
X-Lite X601/X602, X701, Nolan N94
(a bal oldalán a fekete kis kapcsolóról hamar felismerheted)
Sziasztok!
Eladó a két hónapot használt Dainese L-es cordura kabátom és a szintén két hónapot használt Alpinestars GPX kesztyűm (L-es).
Sajnos el kellett adnom a motort, így most feleslegessé vált.
eladó egy Daytona Gore-Tex jó állapotú motoros csizma, eléggé márkás új ára ezeknek 100ezer körül mozog, főleg a Gore-Tex féle csizmáké.
mérete 39-40 körül lehet, nem találtam meg rajta a számozást, de 42-es lábra már kicsi 10ezer
továbbá egy polo márkájú oldschool kesztyű 2ezerért
és egy kiváló állapotnak örvendő bőr naci, a fenekén található egy nagyon kici folt, mintha megfogta volna valami. egybe lehet cipzározni felsővel.
MOP van ráírva, gondolom az a márkája. egy német bácsié volt, motorral együtt jött, de a ruha nem jó méretű!
mérete GB:40 D-NL:50-es! 8ezer!
Eladó a sisakom.
Shark RSR2 V Elite (piros-ezüst-fekete) versenysisak, 3 éves, XL-es méretben. Karbon-kompozit, dupla D-gyűrűs, kivehető, mosható CoolMax bélés, Forma1-es 3mm-es plexi, gyors plexicsere, orrspoiler, bogárháló.
Van hozzá 2 víztiszta (1 kissé karcosabb és 1 kb 1 éves), 1 fekete (3 hónapos) és 1 iridiumos (kissé karcos) plexi, egy téli páramentesítő orrmaszk, 2 tartalék orrspoiler (az egyik bontatlan), 1 tartalék bogárháló és egy tartalék plexizsanér. Minden plexire tépőfólia is felhelyezhető. Természetesen a gyári sisakzsák is jár hozzá (doboza már nincs).
A sisak kizárólag fejmaszkkal volt használva, a bélése évente 2-3x tisztítva sisakbéléstisztító habbal, sosem volt szétszedve. A sisak sérülésmentes.
Az ára a 4db plexivel, 4db tépőfóliával és a kiegészítőkkel 95ezer.
Van még 1db iridiumos plexi, bontatlan csomagolásban: 20ezer.
Kb. 20db tépőfólia: egyben 15ezer, vagy 800Ft/db
Egyéb sajátosságok: Szellőző nyílások. A lábfej felső részén és a sarok felett flexibilis betét a kényelmesebb viselet érdekében. Zipzárral és tépőzárral zárható.
Az én pénzem nem jó vagy mi?
Holnap hozd a Busatúrára, és fizetem.
Tegnap eltunt aztan ma hivott hogy kell
Ha megse viszi el a tied.
Vagy hozol hátizsákot vagy a tankra rakod, vagy valahogy?
No mindegy majd lesz vhogy
Mocid megvan?
Szeretnek venni egy csini tangat..tudnal par kepet csinalni mid van elado
EREDETI FYZZ!
9900Ft
Leírás itt:
http://www.darazsgarazs.hu/hir...
Sajnos sisak plexim, most egyáltalán nincs...
És normális áron nem is tudok szerezni, de azért megnézem...
Ha, mégis lenne valami szólok...
De, nem ígérem.
Üdv KillBill.
Es addig hova rakjam?
Uljek ra?
Sisak plexid nincs elfekvőben?
Ilyen kéne nekem jó áron:
X-Lite X601/X602, X701, Nolan N94
(a bal oldalán a fekete kis kapcsolóról hamar felismerheted)
KELL!
A Soumy sisakokról valakinek van valami tapasztalata? Minőség ?
Köszi.
Eladó a két hónapot használt Dainese L-es cordura kabátom és a szintén két hónapot használt Alpinestars GPX kesztyűm (L-es).
Sajnos el kellett adnom a motort, így most feleslegessé vált.
http://www.kepesmotor.hu/texti...
mérete 39-40 körül lehet, nem találtam meg rajta a számozást, de 42-es lábra már kicsi 10ezer
továbbá egy polo márkájú oldschool kesztyű 2ezerért
és egy kiváló állapotnak örvendő bőr naci, a fenekén található egy nagyon kici folt, mintha megfogta volna valami. egybe lehet cipzározni felsővel.
MOP van ráírva, gondolom az a márkája. egy német bácsié volt, motorral együtt jött, de a ruha nem jó méretű!
mérete GB:40 D-NL:50-es! 8ezer!
X-lite X-603 N-Com
A sisak vadonatúj, gyönyörű gyöngyház fehér színben, S-es méretű.
http://www.kepesmotor.hu/zart_...
Shark RSR2 V Elite (piros-ezüst-fekete) versenysisak, 3 éves, XL-es méretben. Karbon-kompozit, dupla D-gyűrűs, kivehető, mosható CoolMax bélés, Forma1-es 3mm-es plexi, gyors plexicsere, orrspoiler, bogárháló.
Van hozzá 2 víztiszta (1 kissé karcosabb és 1 kb 1 éves), 1 fekete (3 hónapos) és 1 iridiumos (kissé karcos) plexi, egy téli páramentesítő orrmaszk, 2 tartalék orrspoiler (az egyik bontatlan), 1 tartalék bogárháló és egy tartalék plexizsanér. Minden plexire tépőfólia is felhelyezhető. Természetesen a gyári sisakzsák is jár hozzá (doboza már nincs).
A sisak kizárólag fejmaszkkal volt használva, a bélése évente 2-3x tisztítva sisakbéléstisztító habbal, sosem volt szétszedve. A sisak sérülésmentes.
Az ára a 4db plexivel, 4db tépőfóliával és a kiegészítőkkel 95ezer.
Van még 1db iridiumos plexi, bontatlan csomagolásban: 20ezer.
Kb. 20db tépőfólia: egyben 15ezer, vagy 800Ft/db
Probiker prx4-es kétrészes,szép állapotban lévő bőrruhám eladó!
48-as méret!166 cm és 73kg-ig jó!
Váll ,könyök,alkar protektorral ezeken a részeken carbon
betétekkel!
Bőrápolóval lekezelve,3 éves,kb 8000 km-t mentem vele!
Ára: 45000 Ft
czako20@freemail.hu vagy 06 70 576 1477
Hurt & Huntington One Industries márkájú.
Amerikából rendelt, de mivel 2-szer használtam ezért eladó!
Nadrág méret: 34
Felső méret: L
Kesztyű nem tartozik a szetthez!
ruhaszett: 30 ezer
Eladó a képeken látható 661 márkájú cross csizma.
Amerikából rendeltem, de mivel kb 2-szer volt rajtam, eladó!
Méret: 43
Nagyon jó minőségű, újszerű állapot!
Új ára 65 ezer ft. csizma: 35 ezer
Felsőrész: marha bőr
Bélés: lélegző membrán
Talp: speciális gumi (Askew által kifejlesztett)
Talpbetét: kivehető
Védelem: sarok, lábszár, boka, cserélhető koptató (lábujjnál), poliuretán védelem a sebességváltónál.
Egyéb sajátosságok: Szellőző nyílások. A lábfej felső részén és a sarok felett flexibilis betét a kényelmesebb viselet érdekében. Zipzárral és tépőzárral zárható.