Bőr kabát TOP árban!
Használt árban vehetsz most új bőrkabátot!
Kivehető bélés.
Protektor zsebek.
Marhabőr kabát
L;XL;XXL méretek.
Tel: 0670 246 71 50 www.darazsgarazs.hu Kis bolt, nagy választék.
POSTÁN IS!
Sziasztok! Sajnos el kellett adnom a motort és szinte biztos, hogy nem lesz másik, így eladnám az alig két hónapot használt bukómat is, mert csak a dobozban porosodik. Akik érdekel, keressen. Méretre S, de szinte biztos, hogy annak is jó, akinek L-kell, mivel nekem is L-es kell, de ebből S.
Nagyon sok helyen ár/érték arányban az egyik legjobb bukónak tartják, ezért is vettem meg...
eladó 2 db keveset használt cross csizma szép állapotban , mind a kettő fémcsatos, fehér 45-ös , fekete 43-mas , ár 22 000 ft/ db , képeket még emailban tudok küldeni elérhetőségem : apophis13@citromail.hu . tel 06203452964
Eladó egy fényre sötétedő napszemüveg, mely a plexi mögött is besötétedik. Ára 40000 ft. Új nem használt. Kaptam de én nem használom. A szára gumis így nem törik el sisak alatt sem.
Van két pár tárolássérült kesztyű nálunk a Kawasaki szerelmeseinek.
Egy pár 2XL-es és egy pár S-es.
Az áruk 6990Ft./pár (Kb. harmad ár)
A sérülés látható a képeken.
Postázzuk is.
Tel: 0670 246 71 50
darazsgarazs.hu - Kis bolt, nagy választék .
Sziasztok eladó mindkét ruha egy dainese 52 kétrészes csúszott kabát zipzár rossz 25.000 Ft és egy hibátlan újszerű 56-os clover ( nem hordott) 45.000 Ft. Ár irányár
Érdeklődni 30-285-91-55 vagy zambiroli@gmail.com
Bocs a hülye kérdésért, de szerintetek kétrészes bőrruhából milyen méret menne rá egy 178cm-es 115kg-os emberkére?