Bukósisak témában szeretnék pár véleményt kérni.
Ma voltam a Full Gasban sisakokat próbálni és nagyon ajánlgattak egy spanyol de kínában összerakott modellt. A neve LS2 ff 396 Nagyon könnyű és kényelmes üvegszálas sisak. Összevetettem a SHARP sisak törésteszten az én HJC sisakommal és több csillagot és jobb értékelést kapott. Esetleg valakinek tapasztalata vagy véleménye van erről a sisakról?
üdv. Gaben
Garléria adatlapomon... azt nem mondom hogy olcsó de jól megcsinál mindent! És akik az országban csinálják egy kettő, az sztem kb ilyen áron van! Attól függ am mit akarsz csinálni! Kecskeméten is van egy srác, ha nagyon nem kell nehéz részeken hozzányúlni (protektorok, stb) akkor ő is nagyon jól meg tudja csinálni, és lényegesen olcsóbban mint cölöpék!
Új, komplett protektoros bőr-textil kombinációjú motoros dzseki, sportos fazonban most 16.000 Ft!
Csatlakozz hozzánk a Facebook-on, hogy értesülhess legújabb akcióinkról! Míves Motor - minőségi motoros ruházat elérhető áron. mivesmotor
Sziasztok! UVEX túra-sport nadrág 54-es méretben (100-as derék, 175cm magasság) nem új de hibátlan állapotban eladó! Az árra megalkuszunk. Képet küldök ha kéred... itt a számom : 70-38-48-679
egy sms e-mail címmel és küldöm a képet... van még egy Frank thomas ...vagy mi :) túra csizmám is 41-es....az árát Te mondhatod meg annak is... üdv!
Helló!Nekem ProGrip gerincvédöm van Arlen Ness versenyruhával kombinálva és megvagyok vele elégedve.Már sajnos estem is És ha ezek nincsenek rajtam akkor komolyabb lett volna a baj(orvos szerint ha nincs rajtam a gerincvédö akkor lehet hogy....)Szerintem a ProGrip jo választás volt.
Ma voltam a Full Gasban sisakokat próbálni és nagyon ajánlgattak egy spanyol de kínában összerakott modellt. A neve LS2 ff 396 Nagyon könnyű és kényelmes üvegszálas sisak. Összevetettem a SHARP sisak törésteszten az én HJC sisakommal és több csillagot és jobb értékelést kapott. Esetleg valakinek tapasztalata vagy véleménye van erről a sisakról?
üdv. Gaben