Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Megmaradt egy Alpinestars GP-PRO FLUO TRACK névre hallgató L-es kesztyűm.
Érdeklődni:305250458
Szia Safi!
Ne mosd ki, nem fog összemenni.
Ha nagy rád kezdj el gyúrni, úgy tuti belenősz, vagy jobb megoldás ha felkeresed Cegléden a Cölöp műveket és rád igazítják.

http://www.colopmuvek.hu/
Sziasztok!
Ha bő a bőrruhám, van rá módszer hogy szűkebb legyen?
Pl:kimosom össze megy?
Üdv.
Sziasztok!

Eladó egy Alpinestars Tech 3 42-es zsír új csizma!
Tech 8 csere érdekel ráfizetéssel!

Ár 43000 Ft!(Boltban 67000!)

Egy szezont használt Alpinestars SMX+ verseny csizma 42-es 30000 Ft!

Fox protektoring S-es 2db 60kg és 174 cm-ig 12000 Ft!

Shoei X-Spirit,X-Spirit 2,Xr1100 új víztiszta Pin-lockos plexi 8000 Ft!

Fox Raptor új térdvédő 10000 Ft!

Alpinestars Gp Pro L-es kesztyű 10000 Ft(Estem benne de nem lyukas!)

bali105gsxr@gmail.com

06303210309
Szevasztok!

Van valakinek fehér hosszú ujjú aláöltözője jó Magyar forintért, XL méret kellene.
Köszi
80%ban csak pályán kívül megyek. Volt most a télen egy elég csúnya buktám(akkor volt rajtam először sisak, szerencsére ). Szóval rajtam lesz télen is a protektor. ártani nem ár
Alapvetően alpesi síeléshez nem feltétlenül van szükség protektorra, bár tény, hogy én is gerincvédőben síelek már néhány éve. De freestyle síhez, vagy snowboardozáshoz, pláne snowparkban, vagy erdőben, fák között kötelező. Akárcsak a sisak.
illetve erről ?
szerintetek ezt érdemes megvenni? vagy mi a véleményetek vele kapcsolatban? valakinek volt-e vagy van most ilyene?
Köszi az infot aminek én lusta voltam utánanézni
Most még jobban örülök akkor ennek a protektornak. Ha elkaszál a lavina a ringen, könyebben megtalának

Én mondjuk direkt örültem ennek a mellénynek, mert síeléshez is tudom majd használni.
Csak a félreértések elkerülése végett, a RECCO nem a szellőzéssel kapcsolatos kifejezés, hanem egy speckó, az anyagba beépített lavinareflektor felület, ami jobban látszik, mint az emberi test, ha netán hó alá kerülnél. De ez egy passzív cucc, nem olyan, mint a beeper-ek.
Ilyen a fehér Dainese-ekben található, amik egyébként 100%-ban megfelelnek a motoros igényeknek is, azonos biztonsági szabványszámok alatt futnak. Tudom, nekem is fehér Wave van és volt a kezemben fekete Wave is, tökéletesen azonosak. Ráadásul a dobozán is egymás mellett van feltüntetve a sí-snowboard-motor-downhill MTB-motokrossz, mint felhasználási terület.
Nem mellesleg a legtöbb síterepen nem is fehéret tartanak a boltokban, hanem ugyanazt a feketét, ami elvileg a motoros.

De megsúgom, volt például narancssárga széria is, azt csak fidesz elleni tüntetésen lehet hordani?
Alpinestars GP pro eladó:

link
Keress meg minket a Facebook-on, mert most nyerhetsz egy motoros dzsekit!
Míves Motor - minőségi motoros ruházat elérhető áron.
SÜRGŐSEN ELADÓ:
Alig használt ( 2x) Roleff cordura kabát ..kivehető téli béléssel, külső-belső zsebekkel,szellőzőkkel...könyök, hát, váll protektorokkal.Nadrággal összezipzárazható...
TELJESEN ÚJ ÁLLAPOTBAN.
Méret:XXXL
Irányár: 16 500Ft
Igény szerint postázom is....( a postaköltség nincs az árban)Az ár enyhén alkuképes.......
Tel. 0670 9409 606
xxsanyi@citromail.hu
nekem is HJC FG15 van, nekem bejött, kényelmes, nem túl zajos, strapabíró. Szóval csak ajánlani tudom
karasnában most akció van az 51es protit megkapod 31 ért!
Ezt igy nem igazán lehet megmondani... van mérettábla... azzal a +/- 1 méretet be tudod lőni... a lényeg ha felveszed a sisakot, ne nyomjon annyira hogy eldeformálja a pofád (ne drasztikusan gondold) de pl ha nem tudod benne összezárni ugy a fogadat hogy oldalt ne nyomja a pofád akkor az kicsi ha összetudod zárni az jó, ha benyulnál az arcod mellé a kezeddel, csak nagyon szorosan férjen be egy ujjad a pofád és az arcpárna közé... de fejformától függ, ugyanigy ne nyomjon halántékba, tarkónál, és homloknál se. Valamint h mire fogod használni ha nyári vagy melegbe motorozol, izzadsz, és a fejed is nagyobb lesz (nem kamu!) :D mint ahogy a lábad is megdagad melegbe, szoval nagyon szoros sisaknál ez gáz... de emelett hosszú viselet után tágul a sisak is.. mondjuk normális esetben elenyésző mennyiséget (AGV esetében nekem vagy 2 méretet:D) Szóval nézd ki a mérettáblát, aztán próbáld fel azokat sztem te M - S vagy de vegyél fel egy L XSt is és akkor biztos látod hogy az XS kurvakicsi az L kurvanagy tehát marad az M S és azok között meg matekolj hogy melyik a jobb... ráérsz a boltba legyen rajtad legalább 5 percet azt úgy kóringyálj a boltba ha gáz annyi idő alatt érezni fogod! Persze sok függ a márkától... egy noném kupakra lehet ezek a szempontok érvénytelenek, mert fél év után ugyis kidobod....
Üdv ! Mikor vettétek a sisakotok, mire figyeltetek méret szempontjából ? Egyszerűen annyira bizonytalan vagyok.. próbáltam M-eset jó volt, faszi mondta hogy próbáljak egy S-eset is az is jó volt, de hogy még tágulni fog mind2... egyik sem volt kényelmetlen de az S-es nyilván "szorosabb" volt de nem zavaró módon... csak szokatlan volt nagyon... 57 cm a fejkörméret ami kb úgy mérethatár.. Szerintetek ?
Sziasztok!

Van egy pár eladó mx cuccom, ha érdekel valakit hívjon, vagy írjon, szerintem meg tudunk egyezni.
http://www.kepesmotor.hu/texti...
Jó sisak! De mindenféleképpen csak próba után vegyél mert nála voltak méret gondok a régi sisakokhoz képest!
Sziasztik,
Szeretnék venni egy új bukót, méghozzá a hjc fg 15 kategóriát néztem ki és érdekelne, hogy vkinek van e vmi tapasztalata ezzel a bukóval kapcsolatban?
Eladó Berik GP type 1 kesztyű 25.000 Ft-ért.
Új, XS-es, gyári csomagolásban.
Pest-Győr-Zala.

illesbela@kabelmail.de
Eladó motoros ruházat, férfi, női, cordura, bőr, valamint plexik, doboztartó konzolok