még egy pár:
Probiker csizma 44-es,inkább 43-as lábra jó. viseltes, zipzár az egyiken már cserélve. 5e
Probiker magas szárú cipő 44-es,inkább 43-as lábra jó. Az egyiknek a velúr része ahol törik a cipő, ott a felső része lekopott. 5e.
Eladó egy pár megmaradt cucc.
Bstar tank táska 2 részesé bővíthető. 5e
Moto Detail oldal táska. 8e
Texport hállós dzseki M-es,jó állapotban. 10e
BosMoto Textil téli kesztyű L-es 4e
üdv!eladó a képeken látható teknic kabát,és nadrág, szivacs protektoros mindkettö, öszezipzározható,50 es méret. szakadás mentesek.15000ft egyben.térdkoptató benne van az árba érd.: p20joci@gmail.hu
Lehet kicsit fèlreèrthető voltam a protektorra van 15-ezrem ès nadrágrol van szó.Ilyen városba szaladgálosnak kéne dögmelegben.Van teljes bőrszerkò de mivel mindenhova motorral megyek nyáron ha gyalogolni is kell benne meg nem csak jövök megyek van akkor berohadok 30-fokban.Kabát nyilván levehető de a gatya.Bocs ha félreérthető voltam és k
ösz az eddigieket is.
Szia
Gondolom farmer nadragra gondolsz aminek van terdprotektora..az van olyan ami kevlar szovesu vagy kevlar betetes a csuszo reszeken..nos ez semelyik sincs meg 15 e ftbol Ugyhogy nem lesz konnyu
Talan vhol akcioban...
Sziasztok kis tanácsot szeretnèk kérni .Motoros farmert szetetnèk venni ilyen erősitettet amivel nincs is gond .Azt nem tudom milyen protektor lenne jo alá mert ahogy visszaolvastam inkább ez az ésszerű kombinácio.Csak protektort nem tudom milyet vegyek mert egynémelyik elég merevnek tünik .Ha valakinek van tapasztalata benne és megosztaná azt nagyon megköszönném.Ja igen max olyan 15-körüli összegem van rá.
ELADÓ Forma cross csizma karcmentes, még a szaga is új, annyira nem volt még használva, sajnos nem kerül rá sor hogy bevetésre vigyem, kell a pénz:/
46-os méretű
26ezer pénz
SÜRGŐSEN ELADÓ:
Alig használt ( 2x) Roleff cordura kabát ..kivehető téli béléssel, külső-belső zsebekkel,szellőzőkkel...könyök, hát, váll protektorokkal.Nadrággal összezipzárazható...
TELJESEN ÚJ ÁLLAPOTBAN.
Méret xxxl
Irányár: 16 500Ft
Igény szerint postázom is....( a postaköltség nincs az árban)Az ár enyhén alkuképes.......
Tel. 0670 9409 606
xxsanyi@citromail.hu
Eladó:
Bering női T2(36-38)-es nyári kabát szürke színben: 21.000 Ft. (tökéletes állapotban)
Bering férfi XL nyári kabát 22.000 Ft (új, cimkével együtt)
Being női fekete/szürke T2 (36-38)-es kabát 23.000 Ft (tökéletes állapotban)
Bering női piros 42-es kabát téli béléssel új állapotban 25.000 Ft
Shark S800-as sisak L-es piros ezüst (S650-esben nekem M a méretem, és ez jó) 26.000 Ft (új állapotban)
Shark S800 R sisak L-es kék,fehér,piros 19.000 (kisebb kopások vannak rajta, a plexije tompít a fényerőn.
Mindegyik protektorral, kérésre fényképet küldök még róluk.
ÁÁÁÁ, néha van, de nagyon nagyon ritka, én egyet elhalasztottam sajnos!
pedig jó 60 ezerrel olcsóbb volt! Azóta megüt a guta miatta... gondolhatod, ráadásul pont a méretem volt! S2-est szeretnék én is...
Most piszok drágák kint is, illetve itthon nem érvényes rájuk a garancia... új találmány... Jó mi...
3 800,- Ft Több szín, több méret!