Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.kepesmotor.hu/bor_k...

Ha esetleg valakit érdekelne :)
szokott lenni. ha lesz üzenek.....
46 os lett volna már meg is vettem volna :/
Sziasztok! Ha valakinek megtetszene....ne fogja vissza magát..:) Szinte teljesen új! HJC-IS 16 bogárháló, orrmaszk, belső napszemüveg, pinlock előkészítéses, garanciális! Ára: 28.000ft
M-es méretű Fox protektoring eladó, alig használt, új állapotban. 12 ezer forint az irányára....minimális alku bele fér Postán os küldöm a kell
42 méret
23000 ft
Bocsánatot szeretnék kérni! Nem az Árat akartam írni , hanem Méretet! mert azt nem tudom....
ára?
Szia,

Írtam a megadott emailre hogy érdeklődnék de semmi válasz, megvan még/eladó a cucc?
eladó forma raptor cross csizma nagyon keveset használt de ez a képeken is látszik emailban képet még tudok küldeni, posta megoldható , fém csatos mind hibátlan , megrogyva repedve törve nincs , talpa ok szakadás mentes ár 23 eft
Szia,21900Ft ,nekem is ennyibe van,én úgy néztem ez jó ár,azért is rendeltem meg,de elb...sztam
Szia!
Érdekelne...mennyi az annyi?
Sziasztok,rossz rendelés miatt lenne egy teljesen új eredeti Shoei CX-1V iridium plexim eladó,ajándék plexitartóval.X-spirit,Xr-1000 modellhez jó
Szia! Válaszoltam is az imént!
Egyszerűbb szabású kordura nadrág (térdprotektoros) 7.000 Ft-ért is van. Érdemes megnézni. Üdvözlettel, Míves Motor

Motoros textilruházati vásárt tartunk június 16.-án, vasárnap, Esztergom-Kertvárosban! A mérethiányos modellek nagy kedvezménnyel!
Eladó!
Érd: pori92@vipmail.hu 06-70-367-27-10
írtam mailt!
Cordura nadrágot keresek, használt, kopottas is lehet. legyen olcsó ide is írhat akinek van illetve: roekjozsi@freemail.hu
Sziasztok!

Maradt egy 2013-as új dizájnos Gp-Pro kesztyűm L-es méretben.

Elérhetőség adatlapomon.
teszek fel képet majd.amúgy fekete és 40ezer
ugyanaz.. méhviasz az a lényeg!