Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rajta vagyok szeptember végén megyek :) mivel nyáron elég szar az uv sugárzás miatt, bár ha ezt tudom előbb hogy ilyen nyarunk lesz már 2 hónapja elmentem volna.. :D
Köszi sokat segítettél, most olvastam egy xr1100 tesztrpl elvileg jól beállítot plexi melett azal nincsenek problémák( bár ezt kicsit szánalmasnak tartom hogy 150e ft os bukonál még nekem kell állítgatnom a plexit hogy jol illeszkedjen... )
Srácok egy krossz/enduro csizma, mennyire kényelmetlen sportmotoron?
meg kell lézereztetni a szemed aztán nincs gond
de addig tedd amíg nem baszod el a lencsékkel
S2schubert lenne a cel de epp az egyik busas kollega mondja az meg zajos 200 felett neki....s 150-180e ft...draga Szerintem annyit nem er
A sharknak talaltam egy olyan tipusat ami a nyakresznel pumpas..de az meg kivul zajos 200-felett es nincs plexi rogzitese..volt akinek felcsapodott 200 felett...
Van olyan busas kollega aki scorpion exo1000 hiper szupert hasznal de azt mondja olyan 200nal mintha egy gyorsvonaton ulne. .zajos
De egy masik busas pl egy 50e ftos kbc-t hasznal fuldugo maszk es egyeb nelkul es azt mondja hibatlan...
Ugyhogy egyenlore passz
Elso lepes megtalalni azt amelyik csendes aztan az minel kevesbe legyen huzatos
De azt hiszem mindegyik fuldugos 200 felett..
És most milyen bukód van?
Legnagyobb problémám hogy kontaktlecsébe motorozom és a szellő miatt sokszor kiszárad a szemem motorozás közbe.. nézegettem ezt a típust is de ha huzatos akkor kihúzom a listáról :(
köszi ezek a 100e ft os bukósisakok már halkabbak? vagy attól hogy valami annyi nem feltéten lehet tőle ilyesmit várni?
Schubert sisakok elvileg a halk rekordot tartják... node azokat csopperra meg goldwingre találták ki, szóval nem gixxerre... talán shoei segitene a bajodon vagy egy fülldugó, vagy motorváltás!
Pl nekem HJC RPHA-10 van elég csendes és iszonyat stabil bukó kiváló szellőzéssel.
200 felett is simán elvagyok benne.
De ez nagyban függ attól is hogy mennyire passzol a fejedre
Minden fejforma mas tehat proba kozben derul ki milyen rad az a tipus..
A shoei xr1000, xr1100 nagyon csendes es jo buko. De a fulemre olyan huzatot tolt 150 felett hogy markat valtottam emiatt.
De 300 korul sem rangatta a fejemet sem zajos nem volt. Viszont huzatos zajszettel egyutt is...
Annyira brutálhalk nincs.Halkabbak vannak de tökéletes csendet ne várj.
Füldugóval lehet kordában tartani.
Köszi ! olvastam már róla de azok meg annyira nem szépek :D de sajnos belekell törödnöm hogy nem lehet minden egyben..
Schuberth
Sziasztok!

tudnátok valamilyen bukósisakot ajánlani ami brutál halk?
Most egy hjcm van de 150nél már midnenhol befúj a szél meg hangosis 3 évig bírtam most már zavar ..
shoei
shark xlite bukókat nézegettem.. esetleg valakinek valami tapasztalata van ?
http://mxmania.unas.hu/spd/001... használ valaki ilyet? vagy valaki nyakvédőt?:) segítsétek benne mi ajó :)
eladó cross csizmák mindegyik hibátlan axo 45 méret 22000ft
forma raptor 42 méret 22000ft rinó 43 méret 20000ft
protektoring imet márkájú a vastaghálós kivitelű lecsatolható hátprotektor 12000ft
kesztyű új 10 méret 5000ft
tel 06203452964
Sorry...ez lemaradt.....M-es kedves motoros társ!..:)
Vkinek van vagy tud valami oldalt ahonnan olcson tudnék venni NITRO n600v Bukósisakra plexit?
Mérete van vagy ez a fajta mindenkinek jó?
Helló ha meg van még a sisak plexid n600v -re érdekelne!
Sziasztok! Nolan 102-es eladó! 19000 ft.....
2013 Alpinestars GP pro "L" eladó, 25.000:

link
egye fene megbocsájtva