Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A tökéletes megoldás a Pinlock
Sziasztok! Most vásároltam gy HJC IS MAX BT sisakot. Vásárláskor csak annyit szerettem volna, hogy felnyitható és páramentes legyen a sisakom. Nos a fele sikerült, mert nyitható, de a pára kérdés, az nem jött be. Ha nem teljesen zárom le a plexit, akkor elmegy,de 55 papírért nem túl elegáns megoldás szerintem. Tanácsot szeretnék kérni tőletek, hogy mit lehet tenni a pára ellen? Esetleg vegyek hozzá pinlock fóliát, vagy van valami más trükk is? Köszi előre is.
Szerintem két dolog is van nálunk ami most világbajnok áron van és bőr!
Racer bőrkabátok.. amik fent vannak az oldalunkon azt bárki ellenőrizheti mibe kerül a világhálón szerte, s szana Fél árban nyomjuk a 100 feletti kabikat.

A Revolution az olcsóbb Olasz bőrök közül van, de 24900-ért? Bőrt?
Szerintem arra kell figyelni, hogy bőrruhát bőrruha gyártótól kell venni, és nem "motoros divatcégtől" akinek mondjuk nem az a fő profilja (másban lehet attól jó). De ez igaz kesztyűre, sisakra és csizmára is.

Ha pénz nem számít vegyél kengurubőr cuccot egy használt, 10 éves motor áráért. Abban nehéz lesz csalódni.
szia
46-os cross csizmátok lenne olcson?
Vannak nálunk bőrök mindenféle árban. 24990Ft-tól 59990-ig kabátok..Ha gondolod.
És az olcsóbb sem gagyi...
Az 59-es az teliárban 100 felett van.
darazsgarazs.hu
Eladó SPIRIT OF BIKER /USA/ ruha protektorokkal,újszerű xxxl-es és egy használt,de jó állapotú olasz 44-es csizma.
És van márka ami jónak számít, elérhető áron, és van amit inkább ne vegyek?
Ha legközelebb kellemesebbet szeretnél csúszni akkor bőrt vegyél, jó passzentost. Viszont ha télen is akarsz motorozni, akkor elkerülhetetlen, hogy ne kordurában kelljen nyomnod.
Szevasztok. Volt egy Textil Büse kombim. December elején volt egy esésem. Könyököm sérült meg, azért mert a ruha eséskor felcsúszott a kezemen. Pedig volt a könyökébe protektor, és ha a ruha nem csúszik el, nem kell a könyököm varrni. Mi lehet az oka ennek? Nagy lett volna a ruha? Annyira nem is, kb feszesen is volt rajtam. Mivel tönkrement a ruha, ezért szeretnék tapasztalatokat kérni, hogy textilt, vagy bőrt vegyek? Mi a megoldás, hogy máskor ez ne történhessen meg? (a keményített részek, és maga a ruha ne csússzon el rajtam)
Szia!

Megvan még a sisakod? Milyen méret?
Helló!
Mennyiért adnád a két kupont? 8000?
Heló!
Méret? Ár?
Sziasztok!
Keresnék:
Yamahás mezt, xl-es méretben!
akinek van kérem írjon: xakiasz@gmail.com
Sziasztok!Segitséget kérnék krosz csizmámat renbe szeretném hozni varrás meg talp javitás,az a kérdésem hogy Gödöllő-Pest környékén van valaki aki csinál javitást elöre is köszönőm.
Fogalmam sincs mi alapján vannak méretezve.
Megnéztem a belsejébe mikor meghirdettem xxxl van irva,feladtam a hirdetést és irogattak,hogy ennyi-meg annyi kilos és jo-e.
Ezért mértem meg a derékböségét.
ha a 96 centi 3xl akkor nekem kellene a 130hoz 8xl?
miféle méretezés ez?
Már máködik :)
Sziasztok,full versenysisak valakinek?
Sziasztok
Eladó a komplett motoros felszerelésem:
Motoros kabát MIR Cordura XL-es,szél és vízálló,
kivehető termo béléssel,protektorokkal Ár:22000ft,
motoros nadrág IMET Ulter Cordura XXXL-es,(derékbőség 96cm)
vízálló,kivehető thermobélés,kivehető csipő és térdprotektor Ár:18000ft,
motoros csizma SETUP 44-es,keveset használt Ár:17000ft eladók.
Érdeklödni: piki24@vipmail.hu