Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

arcmaszk hideg ellen ! Neoprén anyagból, szél és esőálló kivitel.

2990Ft

Elérhetőség itt: darazsgarazs.hu
Ha valaki kényelmes túracsizmát venne 44-es lábra...
StylMartin
Sziasztok!Van pár eladó motyóm:
AGV K3 Evil M-es bukósisak,hibátlan állapotban 24.000
Esőruha XL-es 5000
UFO cross nadrág 34-es 5000
Acerbis kézvédő új 4000
Cserét is meghallgatok,de ami nagyon kellene az egy márkás hibátlan állapotú cross csizma 43as méretben!
ÚJ MODEKA Manitoba oliva színű női dzseki eladó!

http://www.kepesmotor.hu/texti...
elkelt...
Hello a csizma nem elado?
Sziasztok!
Eladó AXO krossz csizma és IKON bukósisak.
8000-8000
Sziasztok

Samsung Gt s3370 3G telefonomat dobozában fülhallgatóval töltővel és 2 gb-os memória kártyával. Cserélném 46-47 motoros csizmára.
Üdv Tasi
keresek sidi vertigo vagy vortice csizmát 39-es méretben, képet kérek róla ha megoldható. csak szép és jó állapotú érdekel normális áron.
elérhetőség az adatlapomon.
suomy trek sisakot keresek, lehetőleg NEM kék színűt, S-es méretben, jó állapotút, reális áron. akinek van ne tartsa magába. Mellékeltem hogy milyenre gondolok Ha állapotra legalább ilyenek jöhetnek Viccet félre téve várom az ajánlatokat
szia nekem olyan kellenem ami 44 van bele írva ....42.5 a lábam....köszi
45-ös van beleírva. hogy ez mennyire pontos nemtudom, de nekem 45-46-os cipőim vannak és kicsit nyom. ezért írtam hogy 44-es lábra még simán jó
üdv.
szia mekkora méret van beleírva ?köszi
eladó újszerű cross ruhaszettem teljesen hibátlan kb 2 szer volt rajtam.....combrotektoros...cross csizma 43-as értékegyeztetéssel érdekel...
Eladó! 52-es 50e-ért
Sürgősen eladó egy jó csizma! nem érdekel esetleg valakit?
Szia!

Örülök, hogy megérkezett, és jó lett, hogy ennyire tetszik!
Semmi gond... majd következőnek gyorsabban megy...

Használd egészséggel, ha az én méretem lett volna el sem adtam volna...
helló Krisztina meg kaptam a nadrágot......... majdnem lehidaltam NAGYON OTT VAN MÉG EGYSZER KÖSZI ÉS ELNÉZÉST A KÉSLEKEDÉSÉRT MÉRET IS OK!
vagy esetleg másik komplett szemüveg is szóba jöhet aminek a lencséje jó.
keresek oakley mx frame cross szemüvegemhez irridiumos lencsét mivel az enyémről tisztítás közben a mosószer leoldotta a bevonatot.

ugyanilyet keresek mint amiylen volt a képen látható.
fire iridium a neve.
Sziasztok!

Eladó ÚJ! Igazán nagyon nyári motoros nadrág.
Probiker
mérete : 60-as
Színe: világosszürke/antracit
az antracit színnél csak háló szerű szellőző anyag van, nagyon jó szellős, ebbe tuti nem melegszel bele!
Térd protektort tartalmaz, csípő protektornak van helye, de nem tartalmazza. Plusz van hozzá egy kivehető eső, és szélfogó bélés.

26 000,- Ft-ért adnám...
Üdv.
Kérdésem lenne, hogy kényelmes bőrcsizma után, vettem egy Forma sport csizmát, de a felfelé váltás kicsit lassabb és nehézkesebb Ez betörik majd, vagy ezt így kell elkönyvelni.
Bocs még nem volt ilyen sportcsizmám....
Csak csere érdekel ,mz,etz 125,150,vagy simson.Javitandó krosz motor ,váz is.
Hali!Ha valakit érdekel vagy tud valamit:)))
http://www.kepesmotor.hu/utcai...