Itt 2-3 szidta, sisakvásárlás előtt, aztán mást vettek, vagy eladták. Mindenkinek meg van a saját vélemény a saját fejformájával, gondolom ez játszott közre benne.
Köszi a segítséget. Én is a HJC-re hajlok. Sok rosszat hallottam AGV-ről meg tesztekben sem nagyon dicsérik bár ez inkább a régebbi modelljeire jellemző. Előző AGV sisakjaid milyenek voltak?
Én meg még eddig pont az FG 15-ről nem nagyon hallottam rosszat.
ZF csak akkor lesz jó, ha kerek a fejed, mint egy gömb, amúgy nem fog passzolni, eláll a fejednél valahol mindenképp! Próbáltam, így tudom, nekem sem volt jó. Inkább FG15, de sokan szidták itt, nekem speciel semmi problémám vele, eddigi legjobb sisakom, pedig 2 db AGV felső középkategóriás sapkám volt. Összehasonlíthatatlan...
Sziasztok. Bukósisak vásárlását tervezem. Jelenleg AGV GP1-esem van MDS néven. Igazából 4 szezont motoroztam benne különösebb probléma nincs vigyáztam rá egészen jó állapotban van de a szokásosak hogy párásodik a plexi,zajos na meg 1 picit ki is tágult már.
Amik tervben vannak:
-AGV K4
-HJC FG 15
HJC ZF 10
Akinek van tapasztalata ezekről a bukósisakokról kérem ossza meg velem. Ára miatt jelenleg a ZF 10-et favorizálom de erről nincs itt boncteremben teszt.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Szevasztok! Vettem a Motorline-nál egy XL-es, Spidi Carbo 3 kesztyűt sárga színben. Sajnos kicsi lett. Kicserélik, de sárgában nincs már XXL. Ha valaki innen vett volna ilyet és neki nagy, vagy jobban szeretne egy fekete-fehéret ne habozzon megkeresni......lehetőleg mail-ben. Köszi!
rollie4people kukac yahoo pont com
Azon kívül hogy ez a márka belépő szintű krossz csizmája, mit érdemes tudni róla?
Itt is van egy pár...
http://www.kepesmotor.hu/verse...
aki viszi mind a kettőt, annak az ár alku nélkül kerek 50.
nekem plexi kellene a gp1-hez de a bolti ár 10 pénz ennyit nem adok érte mert a bukó semmit sem ér
Én meg még eddig pont az FG 15-ről nem nagyon hallottam rosszat.
Amik tervben vannak:
-AGV K4
-HJC FG 15
HJC ZF 10
Akinek van tapasztalata ezekről a bukósisakokról kérem ossza meg velem. Ára miatt jelenleg a ZF 10-et favorizálom de erről nincs itt boncteremben teszt.
Segítségeteket előre is köszönöm.
rollie4people kukac yahoo pont com
Teljesen új Six Gaer ruha eladó, még a címke is benne van, soha nem volt használva. Bolti ára 110.000,-Ft. Irány ár 75.000,-Ft.