Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fekete.
gaerne cypher krossz csizmával van valakinek tapasztalata?

Azon kívül hogy ez a márka belépő szintű krossz csizmája, mit érdemes tudni róla?
Eladó a linken található csizma+nadrág:

http://www.kepesmotor.hu/verse...

aki viszi mind a kettőt, annak az ár alku nélkül kerek 50.
MDS EDGE E 2205 Multi. Így keress rá. Ugyan az mint az AGV GP 1 csak a GP 1 tetején van 1 ilyen műanyag terelő v micsoda. Képen megnézed ugyan az a 2.
milyen ez a gp1-mds cucc?
nekem plexi kellene a gp1-hez de a bolti ár 10 pénz ennyit nem adok érte mert a bukó semmit sem ér
Itt 2-3 szidta, sisakvásárlás előtt, aztán mást vettek, vagy eladták. Mindenkinek meg van a saját vélemény a saját fejformájával, gondolom ez játszott közre benne.
Tavaly tél, egy szezon!
Ja és mióta van meg a HJC ha szabad kérdezni? Előre is köszi.
Köszi a segítséget. Én is a HJC-re hajlok. Sok rosszat hallottam AGV-ről meg tesztekben sem nagyon dicsérik bár ez inkább a régebbi modelljeire jellemző. Előző AGV sisakjaid milyenek voltak?
Én meg még eddig pont az FG 15-ről nem nagyon hallottam rosszat.
ZF csak akkor lesz jó, ha kerek a fejed, mint egy gömb, amúgy nem fog passzolni, eláll a fejednél valahol mindenképp! Próbáltam, így tudom, nekem sem volt jó. Inkább FG15, de sokan szidták itt, nekem speciel semmi problémám vele, eddigi legjobb sisakom, pedig 2 db AGV felső középkategóriás sapkám volt. Összehasonlíthatatlan...
Sziasztok. Bukósisak vásárlását tervezem. Jelenleg AGV GP1-esem van MDS néven. Igazából 4 szezont motoroztam benne különösebb probléma nincs vigyáztam rá egészen jó állapotban van de a szokásosak hogy párásodik a plexi,zajos na meg 1 picit ki is tágult már.
Amik tervben vannak:
-AGV K4
-HJC FG 15
HJC ZF 10

Akinek van tapasztalata ezekről a bukósisakokról kérem ossza meg velem. Ára miatt jelenleg a ZF 10-et favorizálom de erről nincs itt boncteremben teszt.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Sziasztok ! Női bőrruha eladó ill. cserélhető !
Szevasztok! Vettem a Motorline-nál egy XL-es, Spidi Carbo 3 kesztyűt sárga színben. Sajnos kicsi lett. Kicserélik, de sárgában nincs már XXL. Ha valaki innen vett volna ilyet és neki nagy, vagy jobban szeretne egy fekete-fehéret ne habozzon megkeresni......lehetőleg mail-ben. Köszi!
rollie4people kukac yahoo pont com
amúgy 19000,kicsit később,megnézem a kézimeccset,végre vettél egy jó motort! Talán még ez nem volt csak neked a japánok közül?
Szia,ok
Szia Zoli! Azt szeretném kérdezni, mennyi kilométer van a tizesbe? Gyere át a ZX10 oldalra beszélgetünk mi is vettünk egy ilyen tizest.
ez lemaradt előbb
Eladó HJC Spies bukó,prémium verseny sisak,ajándék sötét plexivel
Sziasztok!

Teljesen új Six Gaer ruha eladó, még a címke is benne van, soha nem volt használva. Bolti ára 110.000,-Ft. Irány ár 75.000,-Ft.
Eladó M-es Agv K3 Evil bukósisak, 2x használt,tökéletesnél tökééletesebb állapotban! 20.000 ft
Szia. Írtam emailt!
kösz szépen!