Sziasztok!
Nem tudja valaki egészen véletlenül hogy a motoros bőroverálokban a púp miből van? Milyen anyaggal van az kitöltve? egy roleff mugellóba kéne szerkesztenem egyet, nem tudom hogy kezdjek hozzá....
Köszi előre is!
Eladó:
Alig használt ( 2x) Roleff cordura kabát ..kivehető béléssel, külső-belső zsebekkel,szellőzőkkel...protektorokkal.Nadrággal összezipzárazható...
TELJESEN ÚJ ÁLLAPOTBAN.
Irányár: 21 500Ft
Igény szerint postázom is....( a postaköltség nincs az árban)Az ár enyhén alkuképes.......
Tel. 0370 9409 606
xxsanyi@citromail.hu
Sziasztok! Mellkas-gerinc protit szeretnék venni, de nem tudok dönteni az Alpinestars track vest és a Zandona shark armour gt között. Mindkettő 50 pénz körül van, az Alpin könnyebben fel-levehető, de a Zandona masszívabbnak tűnik. Valaki használta már ezeket a protektorokat, vélemény? Előre is köszönöm!
sziasztok,
elpasszolnám a dainese rossi ruhámat,eredeti, patyolat állapot! 50-es
és az alpinestars supertech cizmámat 43-as
a csizma 26ezer, a ruha alku tárgya
Mint mondtam ez is szűz...szombaton vettem...tehát a vadi új bukón még 6 pénzt lehet spórolni.:) Igazándiból csak lehajtott fejnél bizgerálja az ádámcsutkámat...ennyi a bakija....
Hein Gericke Pro Sports Protektoros váll, könyök gerincvédővel. Szinte új, karcmentes állapotban! Le zipzározható kabát résszel. Olcsón eladó! 38eft kb 50 es méret
Szia. Én most próbáltam végig a gaerne teljes krossz palettáját ,nekem is kényes a lábam...Nos a tapasztalatom az volt,hogy ugyanabban a 44 es méretben az SG10 nek volt a legnagyobb a lábfejmagassága. az sg 12 nek és a react nak is alacsonyabb egy picit. az sg12 az kb a tcx nek a megfelelője,magasság szempontjából.
Nem tudja valaki egészen véletlenül hogy a motoros bőroverálokban a púp miből van? Milyen anyaggal van az kitöltve? egy roleff mugellóba kéne szerkesztenem egyet, nem tudom hogy kezdjek hozzá....
Köszi előre is!
Van valakinek eladó Kawasaki vagy zöld/fekete motoros dzsekije/ruházata eladó? L-es méret érdekelne.
A krossz nadrág mérete megegyezik általában az utcai (pl farmer) nadrágok méretével?
Köszi!
Szerintetek egy alig használt Arai speed bukó megér 30ezret?
Leo vince SBK ovál dobpár (hayabusán volt) -Not for road - olcsó pénzért eladó !
Női Vanucci bőrruha eladó ill cserélhető (40-es -42-es érdekelne )
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
Alig használt ( 2x) Roleff cordura kabát ..kivehető béléssel, külső-belső zsebekkel,szellőzőkkel...protektorokkal.Nadrággal összezipzárazható...
TELJESEN ÚJ ÁLLAPOTBAN.
Irányár: 21 500Ft
Igény szerint postázom is....( a postaköltség nincs az árban)Az ár enyhén alkuképes.......
Tel. 0370 9409 606
xxsanyi@citromail.hu
elpasszolnám a dainese rossi ruhámat,eredeti, patyolat állapot! 50-es
és az alpinestars supertech cizmámat 43-as
a csizma 26ezer, a ruha alku tárgya
http://www.kepesmotor.hu/egyre...
Új állapotban. 8000 ft
20 9157-653
Köszi a válaszod:) Mondjuk én a sport csizmákat nézegettem. De majd Bp-en szétnézzek alaposan:)
Újszerű állapotú bőrkabátom eladóvá vált! Váll,könyök protektorokkal, erősített gerinc és hátvédővel! Fél áron!Kerozin! Megtekinthető: Eger, Füzesabony, Miskolc! 24000ft
Utólag érdemes fel varatni bőr nadrágra a koptatónak a "tapaszát"?