Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hellò sajna nem Jò ràm 105kg vagyok 187cm magas. Üdv a Török.
Hali!

derék: 78cm
csípő: 89cm
mell: 95cm
váll: 117cm
magasság: 178cm +-
súly: 74kg +-
Hellò èrdekel a mèrete a ruhának?
SZiasztok!
Eladó Samsung DNLe projektoros tv, sorkimenőtrafó hibásan (javítási költség 35ezer), ha valakinek van hozzá ideje,türelme,vagy megtudja csinálni...20ezer forint...
Eladó AGV K3 Evil M-es bukósisak: 15.000 forint
Sziasztok!
Eladó a link alatt található Berik nadrág:

http://www.kepesmotor.hu/bor_n...
Nem próbáltam, bár nem is láttam még utcán.
Viszont a kemény gerincprotektort mindenképp ajánlom, hogy vedd fel a ruha alá.
helo, szerintetek a közuti motorozáshoz, sportmotorol a nyakvédö praktikus? Valaki használ?
ERRŐL A KABÁTRÓL LENNE SZÓ.....

Eladó : Roleff Cordura kabát....Méret: XXXL ...kB 100-110 kg-os emberre jó ( Nekem nagyon nagy)
Alig használt ( 2x) ..kivehető béléssel, külső-belső zsebekkel,szellőzőkkel...protektorokkal.Nadrággal összezipzárazható...
TELJESEN ÚJ ÁLLAPOTBAN.
Igény szerint postázom is....Az ár enyhén alkuképes......
Irányár: 21500Ft
Tel.: 0670 9409 606
xxsanyi@citromail.hu
Sziasztok!
Eladó : Roleff Cordura kabát....Méret: XXXL ...kB 100-110 kg-os emberre jó ( Nekem nagyon nagy)
Alig használt ( 2x) ..kivehető béléssel, külső-belső zsebekkel,szellőzőkkel...protektorokkal.Nadrággal összezipzárazható...
TELJESEN ÚJ ÁLLAPOTBAN.
Igény szerint postázom is....Az ár enyhén alkuképes......
Irányár: 21500Ft
Tel.: 0670 9409 606
xxsanyi@citromail.hu
Igen még nem elérhető, de szerda-csütörtök környékén indul a Vaterán! Köszönöm.
A Vaterás link nem jó.
eladó axo boxer cross csizmám 44 méretben újszerű állapotban van (csatok épek nincs kitörve repedve szakadva ) ár 25eft fix
szia legalább 43 vegyél de lehet egyes típusokból kell a 44 is .....nekem is 42 a lábam és 43-44 csizmát szoktam venni.....
Formából a nekem a 42lábra jó a 42es csimma, de Fly-ból már 43mas kell
nekem TCX (competizione rs) van, méretre ugyanaz mint az utcai cipőm...
Sziasztok!

Van közületek olyan akinek Forma Terrain Eco vagy TCX-Oxtar csizmája van? mennyire térnek el vagy eggyeznek méretben az "utcai cipő" méreteivel? utcai cipő méretem 42-43
Illetve van egy eladó Nolan N71 ezüst 4 alkalommal használ,egy karcal az elején(lepottyan az ülésről) XL méretben 45,000,-ért...
Szisztok!
Eladó az utas sisakunk ha valakit érdekel:

http://www.kepesmotor.hu/felny...
ha le akarod szedni a ráépült bogarakat, akkor vegyél nyeregszappant, azzal lepucolod, aztán méhviaszos ápoló rá.
Bármilyen jobb bőrbútor ápoló jó, én már használtam a Lidl-ben kaphatót is, az is tetszett. A legjobbat az osztrák Metro-ban vettem, az méhviaszos volt, olcsó és nagyon kiadós.
Használt Berik GPX Csizma, 41-es méret eladó, 16 000 Huf. Bővebb infó a linken
Hello!

Eladó egy Thor Sentinel Páncél! Teljesen új, sosem volt használva!
Ára: 20.000 Ft , mellesleg Bolti ára 28.000 Ft!

Erdeklödni:0630-377-4807