Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én ezen gondolkodomo, de nem a te színed. :)
Esetleg ez
Nem kell beszélni a lábgombáról.
annak is van előnye....... nem izzad, nem fázik..... mittudomén
Fasza műlábakat lehet már kapni úgyhogy inkább valamit olyat veszek legközelebb amiben mozogni is lehet.
elég homárul néz kis
ha a bokám épsége a cél, akkor a legközelebbi egy tech 8 lesz
de ha csajozni fog kelleni akkor veszek valami divatosat
Pedig ez elég csajos a piros mintácskával.
Sidi vagy Gaerne csizmát szeretnék a magas minőség, és az elérhető árkategóriában található 1-2 modelljük miatt is.

Sidi Saber is van ugyan annyiért akcióban, mint az előbbi gaerne, de valahogy ez nem néz ki olyan "biztonságosnak"
na megtaláltam
ilyen a csizmám
nem mai típus de jól véd és nem nyikorog ha épp gyalogolni szeretne az ember benne
Nem sztrájkolsz?
Csak azért kérdeztem, mert most én is nézegetek hasonló csizmákat terepre és van pár akciós ajánlat, de azok nem feketék.
ha felveszed és kurvára nem tudsz menni benne akkor jó
nekem az alpinestarban az ujjaim alig tudom egymás mellé pakolni
aztán amikor "bejáródik" kényelmes
de olyan 40es tempóba belebikáztam egy rönkbe(spiccvas kiegyenesedett) akkor sem tört el a bokám
Tegnap végeztem
Akkor hajrá.
Most úgyis sztrájkolnak az egyetemisták.
Motorom van. Majd egyszer lesz másmilyen. A csizmát viszont mindenféle motoron lehet használni
Nem motor kéne előbb?

Nem lopakodni szeretnék, egyszerűen csak a feltűnősködést szeretem kerülni. Bőven elég feltűnő a magyar rendszám is messze keleten

Egyébként ilyen jellegű barnára gondoltam
De ha földutazol akkor a susnyáshoz kell öltözni és észre sem vesznek.
Őket nem veszi észre a keleti bakarendőr.
Nem szeretem motoros ruházatban a feltűnősködést.. jobb minél kevésbé feltűnően, vagy feltűnően drágán öltözni, annál kevésbé fog keményen a kelet európai rendőrök ceruzája.

A jó motoros felszerelés véd, egyes elemei nem ütnek el egymástól és egyáltalán nem feltűnőek. Szerintem.
Terepszínű............lehetőleg sivatagi ámcsi?
Mindenem fekete, és ez ha lehet így is marad. Színeset nem szeretnék.. egy a bőr színéből adódóan barna csizmával még kiegyeznék.
és csak ilyen diszkrét feketében gondolkodsz?
Menni nem fogsz benne nagyon de ennyit megér.
Én utálom a mozgásképtelen merev gipszcsizmákat de az az én bajom.
Van egy utolsó darab a méretemben, féláron.. nagyon erősen gondolkodom rajta hogy csütörtökön felugrom érte budapestre 55k-ról van leakciózva
Mennyiért vesztegetnek egy ilyet?
Tesztek szerint annak ellenére, hogy alapmodel egész komoly darab.
Köszönöm a hasznos infót

A biztonsági tulajdonságaira lennék igazán kíváncsi, és a minőségére

A nyáron elhatároztam hogy ahogy lehet lecserélem a Berik csizmám, mert ótvarul teljesített bukás közben. Fontos lenne hogy ne tudjon benne csavarodni a lábfejem és a bokám.. magyarán legyen merev mint állat