DAINESE JEANS LOS ANGELES MOTOROS FARMER 30-AS ÚJ!
Eladó a képen látható Dainese motoros farmernadrág.
Dainese LOS ANGELES
Színe: kék,
Méret: 30-as
Anyaga: farmer, 100% pamut.
Térdprotektor sípcsontprotektorral (természetesen Dainese) jár hozzá!
Bele bújtatható a zsebbe a sípcsont része,a térd része térőzárral kívülről rakható fel!
Érdekes megoldás. Beérsz a munkahelyedre ki-le veszed a protektort és már mehetsz is dolgozni...
Próbálni lehet!
Személyesen átvehető Budapesten a Blaha Lujza tér környékén.
Én személyes meggyőződésből a Lazer Vertigo modelleket szívesen ajánlom figyelmedbe.
Ezekből már létezik arcpárna pumpás verzió is.
Ami azt illeti volt benne nagy sebességű frontális karambolom, amikor beérkeztem egy autó b oszlopába .
Nem véletlen a SHARP teszt négy csillagos minősítése. Elhagytam a kórházat 3 nap múltán, és a frizurám még mindig tartott
Azért a hőérzetet a bőr minősége is válogatja...A legtöbb bőrre igaz az amit leírtak, minden szép és jó. nyáron megsülsz, télen megfagysz..Ellenben van egy kategória ami azért más. A fent leírtak az olcsóbb termékekre igazak. Nekem volt olyan Spidi bőrcihám amiben köszönöm szépen a legnagyobb kánikulában is komfortosan éreztem magam. Mondom ezt annak ellenére hogy izzadásra hajlamos vagyok.
Ha gondolod, szívesen látunk üzletünkben, ahol végig tudod próbálni a legolcsóbbtól a legdrágábbig az összes opciót. És hogy lásd nem CSAK a kereskedelmi hangya vezérel, elmondom akkor sem haragszunk meg, ha végül nem veszel semmit. Azért vagyunk hogy segítsünk , és mindent meg lehessen beszélni hogy mi miért jó, vagy mi miért kevésbé esetleg.
Üdv.
Mutatok majd olyan bőr kabátot amely speciális bevonatának köszönhetően NEM FORRÓSODHAT ÁT A TŰZŐ NAPON SEM! Mutatok perforált , de béléssel is rendelkező bőrt. ÉS természetesen lesz válasz arra is ha mégis teljes évben használható Cordura mellett döntesz:)
A téli cucc egyébként se baj ha nem új, mert 1-2 csapadékosabb tél után már ki se lehet belőle mosni rendesen a dzsuvát. Akkor meg nem mindegy, hogy hogy néz ki?
Hát annyira azért nem vészes, de az már csak olyan ,,mint a cigány autója,, Ha rozsdás az autó, ragaszt le szigetelőszalaggal :D A bőr amúgy is jobban tetszett :P
A bőr masszívabb is. Nekem van egy téli meg egy nyári szett hacukám. Az évek alatt összejött.
Mennyire szakadt szét a mostani ruhád? Annyira csak meg lehet javítani hogy a téli hónapokban használható legyen. Áprilistól októberig meg lehet a bőrben nyomni.
én ki is dobáltam azokat a szivacsos francokat mert nem volt kényelmes
nem azért motorozom mert kényelmet akarok, hanem azért hogy jól érezzem magam
textil meg azért is jó mert könnyű megvarrni esések után és a vér is könnyebben kijön.......
Abba nincs semmi élvezet :D
Én csak kérdem, hogy textil, vagy bőr? Textillel csak annyi gondom volt, hogy, ha magamra húztam, nem tűnt stabilnak a protekrotok elhelyezkedése, és egy esés során elcsúszhatnak, ami meg is történt. Bőrrel még nem volt dolgom, ezért kérdem.
Textilem volt, nyáron jó volt benne, úgyszintén télen se fáztam. Viszont olyan gyengésnek tűnt védelem szempontjából. Bőr jobban tetszik, masszívabbnak tűnik... Pro és kontra. Viszont ez nem olyan dolog, hogy megveszem mindkettőt, és akkor próbálkozok, mert nem olcsóság ilyen ruha,
A bőrszerkóban télen megfagysz nyáron meg megsülsz. Esetleg még annyi választási lehetőség van, hogy perforált bőrkabátot veszel.. abban nem fősz meg nyáron, viszont már egy tavaszi motorozáskor is hideg lehet.
Lehet kísérletezni nagyon vékony de a test hőjét csapdába ejtő aláöltözőkkel télen.. de oda a bőr szerintem nem való
Eladó a képen látható Dainese motoros farmernadrág.
Dainese LOS ANGELES
Színe: kék,
Méret: 30-as
Anyaga: farmer, 100% pamut.
Térdprotektor sípcsontprotektorral (természetesen Dainese) jár hozzá!
Bele bújtatható a zsebbe a sípcsont része,a térd része térőzárral kívülről rakható fel!
Érdekes megoldás. Beérsz a munkahelyedre ki-le veszed a protektort és már mehetsz is dolgozni...
Próbálni lehet!
Személyesen átvehető Budapesten a Blaha Lujza tér környékén.
Ára: 20 500,- Ft
jdani@azet.sk
Ezekből már létezik arcpárna pumpás verzió is.
Ami azt illeti volt benne nagy sebességű frontális karambolom, amikor beérkeztem egy autó b oszlopába .
Nem véletlen a SHARP teszt négy csillagos minősítése. Elhagytam a kórházat 3 nap múltán, és a frizurám még mindig tartott
pl parilla.hu
Ha gondolod, szívesen látunk üzletünkben, ahol végig tudod próbálni a legolcsóbbtól a legdrágábbig az összes opciót. És hogy lásd nem CSAK a kereskedelmi hangya vezérel, elmondom akkor sem haragszunk meg, ha végül nem veszel semmit. Azért vagyunk hogy segítsünk , és mindent meg lehessen beszélni hogy mi miért jó, vagy mi miért kevésbé esetleg.
Üdv.
Mutatok majd olyan bőr kabátot amely speciális bevonatának köszönhetően NEM FORRÓSODHAT ÁT A TŰZŐ NAPON SEM! Mutatok perforált , de béléssel is rendelkező bőrt. ÉS természetesen lesz válasz arra is ha mégis teljes évben használható Cordura mellett döntesz:)
Mennyire szakadt szét a mostani ruhád? Annyira csak meg lehet javítani hogy a téli hónapokban használható legyen. Áprilistól októberig meg lehet a bőrben nyomni.
nem azért motorozom mert kényelmet akarok, hanem azért hogy jól érezzem magam
textil meg azért is jó mert könnyű megvarrni esések után és a vér is könnyebben kijön.......
Én csak kérdem, hogy textil, vagy bőr? Textillel csak annyi gondom volt, hogy, ha magamra húztam, nem tűnt stabilnak a protekrotok elhelyezkedése, és egy esés során elcsúszhatnak, ami meg is történt. Bőrrel még nem volt dolgom, ezért kérdem.
Lehet kísérletezni nagyon vékony de a test hőjét csapdába ejtő aláöltözőkkel télen.. de oda a bőr szerintem nem való