Hali!
Tudnátok nekem segíteni? Van egy protektoros kétrészes bőr ruhám amit nemrég vettem és az a problémám vele hogy míg a felső része passzol és jó addig a nadrágja nem kicsit bő kb két számmal nagyobb. Sajnos nem cserélik ki kisebbre csak a nadrágot külön. Tehát a kérdésem: Tud e valaki legfőképp Csongrád megyében olyan szabót aki elvállalná a nadrág szűkítését?
ejj az nagyon jó lenne dobnál egy két képet róla és egy árat vagy ha msn en tudnánk értekezni az lenne a leg jobb MSN kpoaszfeju@hotmail.com ha van msn ed vegyél már fek köszi
Szia! Nekem van egy vadiúj, XS méretű kék-fehér krossz sisakom (Airoh), ha érdekel, akkor megalkudhatunk rá, mert én idén már biztosan nem tudom kipróbálni.
Uraim keresek fék-fehér kross sisakot xs-xl es méretben yamahához menjen kp ra vagy csrére venném van sport meg kross sisakom is valaki ajánljon valamit légy szíves köszii
Bálint87, köszönöm az infot. Ez a reális ára,de manapság reális áron eladni vmit..nehéz.ha már meguntad az árulást és el akarod adni szólj.érdekel de csak ára alatt jóval.sorry
Üdv
Igazából nem tudok sokat ajánlani,mert nekem az R1 előtt olcsóbb kategóriásak voltak(Craft,MDF,Shiro). Ezek nagy sebességnél használhatatlanok voltak.
Az R1-el az a baj,hogy 140 felett ha elfordítod a fejed oldalra a felső szellőzök irányából recsegő hangot ad de k.va hangosan. Ha 200-tol fölfelé pedig nem is említem a zajokat és hát nem gyengén rángatja a fejedet.Mondjuk leesni nem akar mert mert az enyém passzentos, de kb 200-300km után azért nem gyengén kitágul.
A belsejében az anyag felhasználás pedig szerintem katasztrófa, és az ára 159e volt!
Azért szoktam én is olvasgatni,hát ha valaki valami pozitívot ír valamelyik sisakról de még nem olvastam annyira jót!
Az asszonynak egy GIVI MODULÁRT vettünk,ő azt mondta hogy nem hangos,nem rángattya a fejét a szél még 200 felett sem,illetve belül baromi kulturált és párnázott, a C3 zajszintjétől 2db-el marad el az pedig nem rossz.
Ha találsz valamit akkor én is szívesen meghallgatnám a tapasztalatot majd.
Szeretném felhívni mindenki figyelmét,hogy nem az összes Schubertet csak az R1-et szidtam.
ok köszi
megmondom őszintén sok fajta bukóm nem volt, de ha a shoei a csúcs akkor bajban vagyok..
nekem nem jött be: kicsit zajos, 200-tól leesik a fejemről stb
félreértés ne essék, nem panasz csak 120 e ft-os bukótól többet vártam, sztem a reális ára 60-70 körül lenne újonnan
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni akinek esetleg van vagy volt fehér cross csizmája az nem sárgult be 1 idő után a sártól portól stb?
Köszönöm előre is a választ!
Eladó egy teljesen új (csak felpróbálva volt)
Icon textil kabát. Mérete XXL 56-58 Sajnos rám nagy lett :( Kb. 95-110 kg os emberkékre való! CE Könyék, váll és gerinc protektorokkal,Dupont kevlar betétekkel, a jobb illeszkedésért, cimkékkel!
Kivehető belső béléssel, meglepően jól szellőzik, ideális nagy melegben!
Jóval bolti ár alatt!
Sziasztok!
Fox protektoringek rendelhetők minden méretben.Ár:14000Ft!
Fox nadrág 14000Ft!
Új Alpinestars gerincprotektor 14000Ft,
Dainese 14000FT!
Csak rendelésre hozom.57X25 cm
Kawa Monster M-es felső AKCIÓ! 12000Ft!
06303210309
bali105@t-email.hu
Hello
Bukósisakot keresek jó ár/érték arányban melyiket tudnátok ajánlani tavasszal tervezek motor vársárlást kawa z vagy ducati monster az esélyes
láttam shark nolan uvex shoei x-lite suomy de mást is meg hallgatok
előre is köszönöm
Haver megkért, hogy a régi bőrruháját hirdessem már meg. Szóval eladó egy 52-es Dainese kétrészes, full protkós (kivéve gerinc, mert külön gerincvédőt használt), térdkoptatós bőrruha a képen látható állapotban. 175-185cm magas emberre jó kb. Cimbi már meghempergett a kavicságyban benne, de semmi komoly baja nincs, ami volt már Cölöp megcsinálta neki pár éve. Nem mondom, hogy ez a világ legszebb bőrkombija, de teljesen egybe van és nagyon olcsó: 25.000Ft. 06209739180 rateszmage@yahoo.com
Sziasztok.
A következő bukók közül érdekelne egy új jó árban.
"L"-es méretben Arai Viper Web,RX-7 GP Nicky II.
"M"-es méretben SHOEI XR-1100 Baroque TC2,
SHOEI XR-1100 Conquista TC5,SHOEI XR-1100 Diabolic Cimmerian vagy SHOEI X-Spirit II Kagayama TC2.
Bőrruhából pedig Clover Q3 54-es méretben fehér vagy fekete.
Sürgősen kellene!
Tel. 06 30 6554060 Zoli vagy ajánlat e-mailben.
Szia!
Schubertre ne cserélj,nekem R1-m van de én nagyon sok jót nem tudok mondani róla.Amiket írogattak róla oszd el kettővel.De természetesen ez, csak az én tapasztalatom.
Tudnátok nekem segíteni? Van egy protektoros kétrészes bőr ruhám amit nemrég vettem és az a problémám vele hogy míg a felső része passzol és jó addig a nadrágja nem kicsit bő kb két számmal nagyobb. Sajnos nem cserélik ki kisebbre csak a nadrágot külön. Tehát a kérdésem: Tud e valaki legfőképp Csongrád megyében olyan szabót aki elvállalná a nadrág szűkítését?