Töltsd ki légyszi az adatlapod, mert sokan belekötnek, ha üres.
Ruha: Cordurát ajánlom. Könyebben tisztítható, bélést általában ki lehet venni, jobban vízálló. Hátránya, hogy nagy sebességnél loboghat, mert kevésbé merev, mint a bőr.
Bukó: Mindenképpen valami kevlár hájas sisakot kellene venned, mert itt azért már nagyobb lehet a tempo. A műanyag sokkal könnyebben törik. Sisak próbálásnál arra figyelj, hogy szorítson inkább szorítson, mint "lötyögjön" a fejeden. Idővel felveszi a fejformád. Ezek a bukók újonnan olyan 35-40 től fölfelé vannak árban.
Csizma: Nagyon fontos. Minél kevesebbet tud elmozdulni a lábfejed oldalra, annál biztonságosabb.
Kesztyű: protektoros, és lehetőleg hosszú.
Most készülök felcsapni a motorosok közé és elkelne egy-két jó tanács ruházattal kapcsolatban, nem gondoltam rögtön belecsapni a legmélyebb vizekbe (kawa er5). Van valakinek tapasztalata, véleménye a spool sandy kabátokról? Igen, női!
Hozzávaló nadrágot gondoltam, de olvastam valahol, h komfortosabb, ha térdvédőt vesz inkább az ember.
A nagy kérdés természetesen a bukó. Én zártra gondoltam, de abból is melyik márka, miket kell figyelni, mi fontos szempont.....
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni, hogy tudnátok nekem ajánlani Sportmotorra 40 000Ft-ig megbízható, jó minőségű Sisakot?
Szükségem lenne még 35 000Ft-ig sport csizmára, és max 20 000Ft-ig egy kesztyűre!
Mindenből megfelelne a fekete szín, csizmából esetlegesen a fehér is szóba jöhet!
Esetleg ha tudnátok, linket is küldhettek, azt is szívesen megnézegetem!
Köszönöm a segítségeteket előre is!
Üdv.: Béci
Van egy szép kicsi francia bulldogom. Szeretném motoron hordani, ehhez keresnék kutyára való bukósisakot illetve tanktáskát, a tankom műanyag, így a mágneses tanktáska nem ok Megköszönném ha tudnátok pár tippet adni
Sziasztok!
Dobnátok nekem pár jó linket ahol bőven nézelődhetek motoros ruházatokat? (ahol repsol dzsekit is találok)
(dzsekit,kesztyűt esetleg csizmát néznék)
Előre is köszi!
Sajnos kihíztam nemrég vásárolt DAINESE motoros dzsekimet, így eladó, vagy egyel nagyobb méretű minőségi kabátra cserélném! A dzseki NŐI, karcsúsított szabású, nagyon kényelmes, puha anyagból! Vettem bele eredeti Dainese könyök- és vállprotektor szettet!
Olasz 46, vagyis európai 40-es méret, de 38-as méretre is megfelelő. A dereka szűkíthető, kivehető termobéléses, teljesen vízálló!
Gyakorlatilag új!
A kabát jelenleg 1 Ft-os aukcióban szerepel a Vaterán és a Teszveszen! Elfogadható ajánlat esetén fix áron is vihető!
A telefonszámom: 06-20-kilenc-234-hét-3-kettttőőő!
Pesten van, de postázom is!
Tanácsot kérnék, hogy milyen motoros ruhát ajánlanátok a nyári melegbe?
Jó szellős legyen de persze megfelelő védelem is legyen.
Bőrkabát és cordura kabát kilőve olyanom már van.
Eladó nóném, de elég masszív bőrdzseki, váll- és könyökprotektorokkal, zsebbel a gerincvédőnek, M-es méretben (175-185 magas, 70-85 kg-os emberre jó), a képeken látható, keveset használt állapotban.
10000 Ft.
Töltsd ki légyszi az adatlapod, mert sokan belekötnek, ha üres.
Ruha: Cordurát ajánlom. Könyebben tisztítható, bélést általában ki lehet venni, jobban vízálló. Hátránya, hogy nagy sebességnél loboghat, mert kevésbé merev, mint a bőr.
Bukó: Mindenképpen valami kevlár hájas sisakot kellene venned, mert itt azért már nagyobb lehet a tempo. A műanyag sokkal könnyebben törik. Sisak próbálásnál arra figyelj, hogy szorítson inkább szorítson, mint "lötyögjön" a fejeden. Idővel felveszi a fejformád. Ezek a bukók újonnan olyan 35-40 től fölfelé vannak árban.
Csizma: Nagyon fontos. Minél kevesebbet tud elmozdulni a lábfejed oldalra, annál biztonságosabb.
Kesztyű: protektoros, és lehetőleg hosszú.
Remélem segítettem!