Eladó a képen látható ÚJ Berik márkájú, 50-es cordura-bőr kombinációs kabát.
Színe: kék - fekete
Teljes hosszú ujjú belső bélése van, kivehető, mosható, a kabát nadrággal összecipzározható.
Elején kívül 4 zseb található, belül: 2 db.
Hátul a dereka enyhén hosszított, íves.
A kabát két oldalán kívül állítható (szűkíthető) lehetőség található.
Könyök, váll és gerinc protektor található benne.
A hátulján a hát felső részén egy kicsit megsérült a bőr a tárolás közepette, vagy szállításkor, illetve a nyak részén...
Ezért is csak ennyi az ára. Az eredeti ára: 64 900,- Ft volt...
Csak a bőrön található felső design réteg sérült. Maga a bőr nem!
XL-es és kettő van belőle, magamnak meg kollégámnak rendeltem az idei szezonra rendőr motorozni, hogy ne rohadjon le a kezünk, a tavalyit kissé megszaggatta a tépőzár, azt nem szereti.
Az én kezem "L"-es kb. a tenyér körbe olyan 22 cm környéke a hüvelyk ujj felett mérve az középső ujjhossz kb.20 cm, erre a kézre lazán feljön, gyorsan fel lehet kapni rá és így kényelmes is.
Ha ez jó akkor el tudom küldeni 7000+900 a posta, ha nagyobb kell akkor rendelek jövő héten és 2 héten belül megjön. Van belőle fekete is. Itthon olyan 13.000 körül láttam az árát.
Sziasztok!
Yamaha moto Gp M,L méretben,Kawasaki Monster Gp M,L,XL 17000/db áron rendelhető!
Monster Energy kapucnis pulcsi négy féle hímzéssel 12000Ft/db!
Továbbá utcai motoros kabátok rendelhetők.Írd meg mi kell és küldök képet és árat!
06303210309
bali105@t-email.hu
Sziasztok!
Eladó egy utasként egy szezont használt S-es Akira sisak!Nagyon szép állapotban van szinte új.
Ár:12000Ft postával
06303210309
bali105@t-email.hu
OK Köszi!
Sikerült a hétvégén venni egy N1730-at, amin van rögzítő a plexin. A Powerbike-nál találtam rá valót de sokallom a 3db-ot 2000 ért. Pardi nál erre a sisakra nincs. Keresem tovább...
Ez nem ilyen egyszerű. Tépőfólia csak bizonyos márkák bizonyos sisakplexijeire tehető fel. Ehhez ugyanis kell lennie a plexin 2 oldalt 1-1 pöcöknek, amire rögzíteni tudod (hasonló a belülre tehető Pinlock-hoz).
Szóval olyan, hogy fólia Nitro-hoz nem létezik, esetleg vmelyik topkategóriás sisakjukhoz, ha egyáltalán van nekik.
Egyébként a Nitro-t régebben a Pardi árult, őket keresd ezügyben.
Eladó a képen látható ÚJ Berik márkájú, 50-es cordura-bőr kombinációs kabát.
Színe: kék - fekete
Teljes hosszú ujjú belső bélése van, kivehető, mosható, a kabát nadrággal összecipzározható.
Elején kívül 4 zseb található, belül: 2 db.
Hátul a dereka enyhén hosszított, íves.
A kabát két oldalán kívül állítható (szűkíthető) lehetőség található.
Könyök, váll és gerinc protektor található benne.
A hátulján a hát felső részén egy kicsit megsérült a bőr a tárolás közepette, vagy szállításkor, illetve a nyak részén...
Ezért is csak ennyi az ára. Az eredeti ára: 64 900,- Ft volt...
Csak a bőrön található felső design réteg sérült. Maga a bőr nem!
Jelenlegi ára: 40 000,- Ft