Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

FOX Protektoringek rendelhetők minden méretben 14000Ft/db áron!06303210309
bali105@t-email.hu
Sziasztok!
Yamaha moto Gp M,L méretben,Kawasaki Monster Gp M,L,XL 17000/db áron rendelhető!
Monster Energy kapucnis pulcsi négy féle hímzéssel 12000Ft/db!
Továbbá utcai motoros kabátok rendelhetők.Pólók,ingek!Írd meg mi kell és küldök képet és árat!
06303210309
bali105@t-email.hu
hello

már csak egy elérhetőség lenne a tuti...

üdv sumakker
Sziasztok!
Eladó egy utasként egy szezont használt S-es Akira sisak!Nagyon szép állapotban van szinte új.
Ár:12000Ft postával
06303210309
bali105@t-email.hu
Hello!
A Shoei X-Spirit II és az XR-1100-es sisakok használatban mennyiben különböznek egymástól? Motorozás közben és a használat során milyen előnyeik/hátrányaik jönnek elő? Az eléggé eltérő áruk miből adódik?
Aki már használta mindkettőt, sokat tudna segíteni.
Hello!
Én ismerek egyet, hajdú-bihari, nekem állította helyre a cordura kabátom.
Esés következtében a sérült - elég durván - könyök részre én házilagosan felragasztottam 2 db nagyméretű anyagot, de a másik oldalt a zsebnél a lyukakkal már nem tudtam mit kezdeni. Elfogyott az anyag.
Odaadtam Neki, szétszedte a kabátot, az ujját újra készítette, még a feliratra is ügyelt, a másik oldalt is szétbontotta, ujra készítette, a zseb is maradt, első ránézésre - másodikra se - észre se veszed. Szóval szépen dolgozott! És cakli, pakli belefért 4000-be!
Helló!
Havernak van, azt mondja szar ,mozgatja a menetszél.zajos,kitört a pinlock perforálás a plexin,nehéz fel és lehúzni.
Igen így hallva igen, de ő is csak látatlanban mondta gondolom...
Nagyon-nagyon szépen dolgoznak azt tudom.

Van még egy ilyen motoros ruha átalakító, "cimke" varró, csak nem jut eszembe a neve... de megerőltetem magam, ha eszembe jut megírom azt is... hát ha szerencséd lenne és olcsóbb.

Szia Kill.
Sziasztok!
Írjatok légyszi, hogy milyen a LAZER KATANA sisak? Lazer LZ6.

LÉGYSZÍÍÍÍÍÍÍííí

Széles utat, Krisz
Eladó HJC CS-12N bukóm M-es méret antiallergén, párátlanító mikro szellőző meg minden szar 35.000 az irányár
KillBill,
nos felhívtam őket
majdnem sokkot kaptam
a kétrészes bőrruhám kabátján a két ujját és a mellkas felső részét kellett volna átvarrni, vagyis rávarrni vagy kicserélni kawazöldre a fehéret erre 50 e ft körülit mondtak
a kordura kabátom 25%-ára kellett volna rávarrni szintén zöldet arra kb 20 ezret mondtak
egy kicsit drága
Sajnos kihíztam nemrég vásárolt DAINESE motoros dzsekimet, így eladó, vagy egyel nagyobb méretű minőségi kabátra cserélném! A dzseki női, karcsúsított szabású, nagyon kényelmes, puha anyagból! Vettem bele eredeti Dainese könyök- és vállprotektor szettet!
Olasz 46, vagyis európai 40-es méret, de 38-as méretre is megfelelő. A dereka szűkíthető, kivehető termobéléses, teljesen vízálló!
Gyakorlatilag új!
A kabát jelenleg 1 Ft-os aukcióban szerepel a Vaterán és a Teszveszen! Elfogadható ajánlat esetén fix áron is vihető!
A telefonszámom: 06-20-kilenc-234-hét-3-kettttőőő!
Pesten van, de postázom is!

Link a Vaterás aukcióhoz:
link
Hello mindenkinek.
52-es méretű 2 részes kék-fehér ruhámat cserélném 54 es egyrészes vagy 2 részes ruhára.
Amit tudni kell a ruhárol:
RecordMoto Mi Div 52 es méret gyönyörű szép hibátlan , kifogástalan állapot. méretprobléma miatt eladó vagy legfőbbképpen cserélhető.
Itt a szezon és elég szűk:/
itt érsz el: 06306227657
köszi KillBill
szép estét neked is
Szia!

Igen, hát persze!

Szerintem ő nagyon szépen dolgozik, bőrt is, meg cordurát is egyaránt varr!
És nagyon szépen tisztítja a ruhákat!

http://www.colopmuvek.hu/
http://www.colopmuvek.hu/felir.
..

Szép estét KillBill.
KillBill,

ismersz olyat aki cordura kabátot tudna varrni, illetve rá szeretnék varratni valamit, nem csak egy foltot hanem kb a egyharmadára rávarrni más anyagot.?

köszi
ÚJ! Shoei Raid 2 fekete XL-es méret

RAID II, a mindentudó túrasisak - AIM héjszerkezet: organikus üvegszál + klf. összetett rétegek ettől rendkívül könnyű és ütés-elnyelő! Shoei szabadalom - EPS 2 sűrűségű, optimális biztonságot nyújt - CX1V pinlock plexi: teljesen pára mentes és széles látószöget biztosít, torzítás mentes - Záró pleximechanikával és egyedülálló plexitömítéssel rendelkezik - Dupla "D" gyűrű, versenyhomolog és használata a legbiztonságosabb - Kényelem: 3 méretű héj létezik - Az M-es sisak súlya csak 1360 g +- 50g. - Mosható bőrbarát, antibakteriális bélés - Kivehető és mosható arcpárnák - Állszíjvédő-takaró is kivehető és mosható - Szellőzés: Összetett ventilációs és elszívó rendszer - Bemeneti szellőzőnyílások a homloknál és állrésznél, kimeneti szellőzőnyílások lent a nyakrésznél a bélésen belül - A szellőzőcsatornák biztosítják a megfelelő levegőmozgást a sisakon belül - Aerodinamika: Áramvonalas héj, hátul integrált spoilerrel, hogy gyorsabb haladás közben stabilizálja a sisakot. - Vásárláskor automatikusan jár a sisakzsák - "B" típusú orrvédő és X8 típusú bogárháló opciós tartozék - Arcpárnák klf. méretben kaphatók - Zajcsökkentő szett jelentős mértékben kiszűri a külső zajokat - Tervezd meg saját különleges bukósisakodat a 8 különböző színű plexi valamelyikével

Eredeti ára 86,- ft volt, én ennek a töredékéért
50 000,- Ft-ért eladom!
Helló!
Komolyan gondoltad a bukód árát?80.000Ft!
A Kelomotornál újan olcsóbb!Üdv
HJC CS-12 Sa Silver zárt ÚJ! XL-es

Eladó a képen látható HJC CS-12 Sa Silver zárt ÚJ! XL-es

FEJ/ARCPÁRNÁK : Nylex anti-allergén / kivehető, mosható / szemüvegbarát
PLEXI: alapkiszerelés HJ-05 / clear
Pinlock plexi rendelhető
Normál plexik RST színekben rendelhetők
RÖGZÍTÉS: gyorskioldós
HÉJSZERKEZET: dupla rétegű APC (Advanced Polycarbonate Composite)

- könnyű A.P. Composite sisak, kiváló ár-érték arány
- Törés- és tükröződésmentes, 95% UV-védelmet adó plexi
- RapidFire plexi mechanika, gyors, biztonságos plexicsere, automata plexi zár
- Advanced Channeling System: szabályozott és szélcsatornában tervezett szellőzőrendszer
- Antibakteriális arc- és fejpárnák, kivehető, mosható
- Glass groove szemüvegbarát belső kialakítás
- Superior minőség és gyártástechnológa

Mérettáblázat:

a cserélhető arc/ és fejpárna miatt a méretek módosíthatóak, a következőképpen:
adott héj méreten belül arc- és fejpárna cserével válthatunk méretet felfelé és lefelé is,
tehát XS-ről S-re, vagy M-re, és vissza, illetve L-ről XL-re vagy XXL-re és vissza.

EPS: a héj és a párnázat közötti ütközési energiát elnyelő réteg (nem cserélhető).

Ára: 14 000,- Ft
UVEX szürke, kék, piros WING RS zárt sisak ÚJ! L

Eladó a képen látható UVEX szürke, kék, piros WING RS zárt sisak ÚJ! L-es méret!

Prémium kategóriás sportsisak.
Carbon/kevlár héj, kis zajszint, speciális bélés, különlenges Makrolon plexi

Eredeti árának a feléért eladó!

Ára: 56 000,- Ft

Lejjebb olvashatsz még róla, tettem már fel egyet...
UVEX kék,ezüst,piros V1 zárt sisak ÚJ! M-es méret

Eladó a képen látható UVEX kék, ezüst, piros V1 zárt sisak ÚJ! M.es méret

Uvex V1 bukósisak, új! Kevlár-karbon kompozit sisakhéj. Zárt versenysisak dupla "D" gyűrűs versenyszíjjal. High-tech antibakteriális kivehető, cserélhető és mosható bélés. UV-A-B-C álló Supravision sötétített plexi párosodásgátló rendszerrel, amely háromszoros teszt győztes a három legjelentősebb német szaklap tesztjei alapján (ADAC, Motorrad, Motorrad Reisen és Sport). Gyorsan levehető plexicsatlakozás. Cool-Max szellőzőrendszer. ECE R 22.05 EU. minősítés. 1390 g. M-es méret. Bolti ára 86.000 Ft.

Ára: 50 000,- Ft
HJC FG-14 Pegazus MC1 zárt sisak ÚJ! L-es méret

Eladó a képen látható HJC FG-14 Pegazus MC1 zárt sisak ÚJ! L-es méret

* üvegszál + spectra + kevlár anyag
* kétrétegű héjszerkezet
* dupla plexizár - 95% hatásfokú UV védelem
* páragátló plexi
* kivehető és mosható betétek
* SUPERVENT szellőzőrendszer
* Dupont Coolmax – gyorsan száradó belső
* gyorskioldós

Ára: 32 000,- Ft
UVEX V1 kék/fekete/ezüst zárt XL-es méret ÚJ!

Eladó a képen látható UVEX V1 kék/fekete/ezüst zárt XL-es méret. ÚJ!

Uvex V1 bukósisak, új! Kevlár-karbon kompozit sisakhéj. Zárt versenysisak dupla "D" gyűrűs versenyszíjjal. High-tech antibakteriális kivehető, cserélhető és mosható bélés. UV-A-B-C álló Supravision sötétített plexi párosodásgátló rendszerrel, amely háromszoros tesztgyőztes a három legjelentősebb német szaklap tesztjei alapján (ADAC, Motorrad, Motorrad Reisen és Sport). Gyorsan levehető plexicsatlakozás. Cool-Max szellőzőrendszer. ECE R 22.05 EU. minősítés. 1390 g. M méret. Bolti ára 80.000 Ft.

Ára: 50 000,- Ft
UVEX Wing RS XL-es méretben ÚJ! piros/fekete/ezüst

Anyaga: GFK, kevlár, karbon
Jellemzői: delta szárny, kiváló aerodinamika, kétrétegű lakkozás, első-, hátsó ventilláció, párnázott zárószíj, dupla D gyűrűs zár, áltakaró háló, fényvisszaverő színezés, csillogó logók, sportos, agresszív aerodinamika
Sisak belső: antiallergén kivehető belső, arcpárna kivehető, sisakzsák, szemüvegeseknek is ajánlott
Plexi: makrolon anyagból készült páramentes, karcmentes, supravision sötétített plexi
Súlya: 1350 g

Ára: 56 000,- Ft
HJC FG-14 ezüst/fekete/kék Catch me MC2 XL-méret

Bélés: Silver Cool, kivehető
Plexi: alap: pára mentes, rendelhető: RST színek
Rögzítés: gyors kioldós
- kevlár / spectra / üvegszál könnyű szerkezet
- dupla héjréteg
- SUPERVENT szellőzőrendszer
- zajmentes kialakítás

Ára: 31 000,- Ft