köszi
újat találta bódis sanyibánál 210 e huf. ha ennél többért tudsz sok energiát ne fektess bele
DE
érdekelne kawasaki zöld-fekete, zöld stb kb xl, kordura-nyári kabát,
xxxl ing és/vagy poló is
az se baj ha új és fél áron van
Hááát, meg tudom próbálni, és körül nézni, de nem ígérek semmit!
Ha tudok szerezni, szólok!
Egy jó tanács: érdeklődj Kutyánál is...
Aztán a kedvezőbbet választhatod... ha egyáltalán ő, vagy én tudunk neked segíteni...
(ha Suzukit kérnél, könnyebb dolgom lenne... )
Üdv Kill.
Jelentkezem a jövő héten, hogy mire jutottam...
eladó ÚJ! X-lite 602 NCOM Lorenzo Replica S es méretben, Xlite602 GT NCOM S es méretben, 69000 Ft ért mindkettő, illetcve Xlite701 labyrinth NCOM, illetve Xlite 701 hazard NCOM bukósisakok 76000 Ft ért. Valamint vadonatúj Sidi Vertogo Air 43 as sportcsizma eladó 53000 Ft ért.
Nézzétek meg weblapom ott minden info megtalálható további termékekről (rendelhetőek, 1 hét alatt beérkeznek)
Eladó sorba került a ruhám, ha érdekel valakit.
2009 es modell, kitűnő állapotban, csak túrára használtam.
2 részesre cserélnék ezért adnám el.
Esetleg Berik 2 részes csere érdekel, ha hasonlóan jó állapotú.
Schoeller versenykesztyű (Svájcban gyártják), Keprotec kevlár protektor az ujjaknál, a bütyköknél, a csuklónál, stb. Erős bőr külsőrész, puha tapadós bőr a tenyérrészen, az ujjaknál perforált bőr. Kék – fekete - fehér színű, mérete: XXL/12. Ami fontos: nagyon kényelmes! Eredetileg Shox Suzuka kesztyűm van, azzal össze sem hasonlítható sem minőségben, sem kényelemben!
Teljesen új, sosem használt. Méretprobléma miatt eladó (nagy rám).
Ár: 13.000 Ft (bolti ára 25.000 Ft)
A postát én állom!
Látom van pár eladó holmid,én 42-es csizmát keresek fekete színben.
Ha van valami hasonlód örömmel venném.
(ZZR-es pólót sikerült a Vaterán szereznem és köszi a tanácsot)
Újszerű, kopás-szakadás mentes.
Ful Metal Racer koppintás.
XXl van beleírva, ez kb Xl-nek felel meg.
Ár meg1ezés szerint (Jobb képeket csinálok ha kell )
Valakinek nem lenne egy 56os méretű 1 vagy 2 részes bőrruhája valahol 50ezer ft körül (inkább az alatt)?
Színben csak ezüst-fekete, ezüst, fekete érdekel(ne)
No-Name, józsefvárosi piacról behozott bőrszarok nem érdekelnek
eladó ÚJ! X-lite 602 NCOM Lorenzo Replica S es méretben, Xlite602 GT NCOM S es méretben, 69000 Ft ért mindkettő, illetcve Xlite701 labyrinth NCOM, illetve Xlite 701 hazard NCOM bukósisakok 76000 Ft ért. Valamint vadonatúj Sidi Vertogo Air 43 as sportcsizma eladó 53000 Ft ért.
Nézzétek meg weblapom ott minden info megtalálható további termékekről (rendelhetőek, 1 hét alatt beérkeznek)
újat találta bódis sanyibánál 210 e huf. ha ennél többért tudsz sok energiát ne fektess bele
DE
érdekelne kawasaki zöld-fekete, zöld stb kb xl, kordura-nyári kabát,
xxxl ing és/vagy poló is
az se baj ha új és fél áron van
üdv