Nem, sajnos nem ott dolgozom, bár amennyit bújom a honlapjukat akár ott is melózhatnék... Mondjuk ennyi erővel bármelyik motorosboltnál vállalhatnék melót, de sajnos csak egy nyomi hivatalnok vagyok...
Lehet, h már a ZZR fórumon megtettem, de inkább 2x, mint 1x se: gratulálok az új járgányhoz!
...és szerintem ha ZZR-hez bármire szükséged van, első körben kutyát keresd, nem tudom van-e olyan cucc a típushoz, amit ő ne tudna beszerezni!
hali Fiuk találtam csizmát. Tud valaki mondani vamit rola? mijen minöség? Az Ára 350 Ron az KB 22.000 Ft Drága vagy tul olcso? http://www.okazii.ro/catalog/5...
4-5-6 éves XR-1000-ek mennek 40 körül amibe már lehet bele is hánytak és ki tudja mennyi gazdája volt már előtted én nem biztos hogy el kótyavetyélném a helyedben legalábbis 30 alatt még akkor sem ha nem jó színe
Egész jó sisakokat gyárt a MARUSHIN... Már volt amugy néhány érdeklődő, de ők nem voltak tisztában az árakkal (15eft stb...).
Jobb képeket csinálok, mert sokat tényleg nem lehet kivenni belőlle.
nem szívesen vénnek fel egy rozsa színű buksit de amúgy szerintem nagyon jó a minősége ha más színű lenne akkor tuti hogy megegyezhetnénk ha csak néha használnám a shoei mellet szerintem akkor is megérné
Semmi gond nincs velle, csak motort vettem (ezüst), és nem passzolnak a szinek Ezért érdekel(ne) csere is.
Nem érdekel? Asszonnyal uo sisakot hordanátok...
Szeretném a segítségeteket kérni sisak ügyben. Felnyithatót szeretnék (ismerve minden hátrányát). A motorkiállításon ajánlották nekem a Givi X Modular sisakját, de nem látom a tesztjét (http://sharp.direct.gov.uk/). Tud valaki infót róla, hogy mennyire csendes sisak, vagy mit érdemes még venni felnyithatóban? Most Caberg Rhinom van. A segítségeket előre is köszönöm!
Jó reggelt!
Van egy eladó daines fullprotektoros bőr nadrágom, amit kinőttem:) Jó a koszt. :D Egyik oldala csúszott, de ez nem nagyon feltűnő, kis sebességnél történt. 54-es kb. 90 kilóra 180 cm-ig. Minőségi cucc nem az a ezer éves dainese ruhák amiket árulnak:) Ir.ár:20000 Hívj megegyezünk 06303337246
Sziasztok!
Eladó egy utasként egy szezont használt S-es Akira sisak!Nagyon szép állapotban van szinte új.
Ár:12000Ft postával
06303210309
bali105@t-email.hu
Sziasztok!
Yamaha moto Gp M,L méretben,Kawasaki Monster Gp M,L,XL 17000/db áron rendelhető!
Monster Energy kapucnis pulcsi négy féle hímzéssel 12000Ft/db!
Továbbá utcai motoros kabátok rendelhetők.Pólók,ingek!Írd meg mi kell és küldök képet és árat!
06303210309
bali105@t-email.hu
Nem, sajnos nem ott dolgozom, bár amennyit bújom a honlapjukat akár ott is melózhatnék... Mondjuk ennyi erővel bármelyik motorosboltnál vállalhatnék melót, de sajnos csak egy nyomi hivatalnok vagyok...
Lehet, h már a ZZR fórumon megtettem, de inkább 2x, mint 1x se: gratulálok az új járgányhoz!
...és szerintem ha ZZR-hez bármire szükséged van, első körben kutyát keresd, nem tudom van-e olyan cucc a típushoz, amit ő ne tudna beszerezni!