Na erre annyit, hogy ismerősöm is vett "eredeti" napszemüveget, bemérette, és tökéletes védelmet nyújt UV ellen. Szóval nem minden szar ami kínai, és olcsóbb mint a boltban. Pláne hogy már szinte mindent Kínában gyártanak.
Jo de én mondjuk arra gondolok, hogy mondjuk 3500ft-ért vettem Ray Ban szemüveget ami itthon 40 ropi. ugyan ugy néz ki mint az eredeti, de biztos, hogy hamisítvány kínai szar. De azért a biztonságomat nem kockáztatnám ezért....
Nem hiszem hogy hamisítvány. Én pl. a bukómat /HJC FG-15/ rendeltem kintről, tavaly májusban, postával, ajándék füst plexivel 42e volt. Most kb. 36-38e az angol ebayen. Itthon a duplája, ha a plexit is beleveszem.
Cross bukot szeretnék venni. Ebay-en túl olcsók.... beváláljam vagy tuti hamisítvány?
60.000 helyett 35,000Ft HJC AC-MX CONTACT
40,000 helyett 12,000Ft HJC CL-XS
130,000 helyett 85,000 SHOEI Hornet-DS
szerintetek megéri? vagy valaki rendelt már onnan drágább dolgokat? mert én eddig csak matricákat meg ilyen aproság
okat. ami pár 1000 ft.
Sziasztok!
Fox protektoringek rendelhetők minden méretben.Ár:14000Ft!
Fox nadrág 14000Ft!
Új Alpinestars gerincprotektor 13000Ft,
Dainese 14000FT!
Csak rendelésre hozom.57X25 cm
06303210309
bali105@t-email.hu
Sziasztok! RawhideUS bőrdzseki XL, Shox bőrnadrág 3XL Eladó!
Érdeklődni: e-mail: peter.gazso@gmail.com
Ár megegyezés szerint. Megtekinthető Eger mellett.
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy SHARK S500 AIR-hez tudna nekem adni sötétített plexit, és ha igen, akkor milyen összegért?
Válaszotokat előre is köszönöm, esetleg MSN-en is megbeszélhetjük, vagy e-mail-ben!
MSN: beciby@freemail.hu
e-mail: beciby@citromail.hu
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...