Én is azt vadászok éppen a saját sisakomra... ha találok jó áron, akkor megpróbálok kettőt szerezni, de ezt nem ígérem...
Nem szeretek sok pénzt adni ilyenekért így hát... idő...
Hali!
Nekem van egy soha nem hordott,csak felpróbált fekete KUSHITANI 56-os kétrészes börruhám,de az 100 fölött van inkább,mint 50 alatt./ÚJ ára 330/.Ha esetleg érdekel itt elérsz.
Üdv.
Keresek 56os (vagy 54es, de az kérdéses) 1 vagy 2 részes, nem No-Name bőrruhát valahol 50ezer pénz alatt. Szakadt, kopott, fakó nem érdekel.
Színek: fekete, fekete-ezüst, fehér, ezüst
186cm vagyok, és kb 90kg.
Adatlapomon elérhetőség!
Gyakorlatilag új MARUSHIN SHIVAN 888 sisak eladó. M-es méret, dupla D csat -szabvány-, karcmentes, víztiszta plexi. Sisakzsáljában, dobozában eladó. A SportMotor.hu-s matrica akármikor eltüntethető, nem sérülés van vele letakarva
Ajánlatot te adsz, de előtte nézd meg az árakat!
Hali Zuttony vagyok.
Nem egyszerű itt megtalálni.Hagyjuk ki a vaterát az a biztos
Ha készen lesznek a képek akkor ide elküldöd:
fodorzolii@citromail.hu
Sziasztok!
Yamaha moto Gp M,L méretben,Kawasaki Monster Gp M,L,XL 17000/db áron rendelhető!
Monster Energy kapucnis pulcsi négy féle hímzéssel 12000Ft/db!
Továbbá utcai motoros kabátok rendelhetők.Pólók,ingek!Írd meg mi kell és küldök képet és árat!
06303210309
bali105@t-email.hu
Sziasztok!
Eladó egy utasként egy szezont használt S-es Akira sisak!Nagyon szép állapotban van szinte új.
Ár:12000Ft postával
06303210309
bali105@t-email.hu
köszi Zseton80,
beszéltem már a kutyával, de én szeretek futni egy-két kört előtte mielőtt döntök
basszus a légszűrő 20 e ft?az igen
egy-két találkozóra szívesen elmegyek majd ott megismerem a zzr-magot, nem bár akarok integrálódni csak szolidan barátkozom
még egyszer köszi a segítséget
A plexi nem változott a Raid, és a Raid II
Legalább is én így tudom...