Hali srácok!
Fekete Alpinestars GP-Pro kesztű érdekelne használt vagy új, jó áron. A kezem mérete: tenyér átmérő 22 cm. középső ujjam 9 cm. hosszú. Valamelyik márkában az M- es másikban az L-es a jó, ezért irtam méreteket.
Köszi a segítséget. Amúgy azt feltüntetik valahol a SHARP teszten, hogy milyen igénybevételnek tették ki a sisakot? Vagy, hogy milyen kategóriában indult?
Whiskyman!A SHARP teszt ne tévesszen meg,mert a 4*-t a robogó
kategóriára kapta!
Tehát nem egy nagy durranás mivel sokkal kisebb terhelésnek,tesztnek vetik alá,mint a "menő"sisakokat!
Én MDS üvegszálas bukót javasolnék!(Shox)Üdv
Barátnőmnek szeretnénk bukót venni, és egy box bx-1 sisakot is kinézett többek között. Azt szeretném kérdezni, hogy valakinek van-e tapasztalata róla? (SHARP teszten 4 csillagos.)
1 Szezont használt LS2 Delta S-es méretű , pár használatból eredendő karccal , kivehető mosógépben is mosható béléssel , beépített napszemüveggel, szellőző nyílásokkal , sötétített plexivel , de adom a gyárit is . A sisak új ára 35-40 ezer Ft. között mozog + a sötétített plexi 8000Ft. , de mivel most meg vagyok szorulva egy kicsit , odaadom egy 15 ezer pénzért
Sziasztok!
Eladó egy utasként egy szezont használt S-es Akira sisak!Nagyon szép állapotban van szinte új.
Ár:12000Ft postával
06303210309
bali105@t-email.hu
Sziasztok!
Yamaha moto Gp M,L méretben,Kawasaki Monster Gp M,L,XL 17000/db áron rendelhető!
Monster Energy kapucnis pulcsi négy féle hímzéssel 12000Ft/db!
Továbbá utcai motoros kabátok rendelhetők.Írd meg mi kell és küldök képet és árat!
06303210309
bali105@t-email.hu
sziasztok.
Méretprobléma miatt meg kell válnom a vadi új Nitró sport-túra csizmámtól.Nekem 45ös a lábam és egy kissé nyomta..
Mindössze vagy 3szor volt a lábamon.Valódi marhabőrből készült.Extra kedvezményes áron is eladó
a berik kesztyűm xxl-es, tehát 12-s kell nekem
köszi