Hello!
Van egy eladó Spool motoros nadrágom. Kivehető téli béléssel. Keveset használt, L-es méret. Sajnos a sliccén szétment a cipzár, egyébként hibátlan.
Érd.: +36305204066
horvath.gyula57@chello.hu
Hali!
Tudna nekem segíteni valaki, hogy a kesztyű méretek hogyan vannak? A mostani kesztyűm 11-s, de venni akarok másikat azonban mindenhol csak betüs méretek vannak (S,X,XL,stb). Hogyan passzolnak a számok a betükhöz? köszi a segítséget
Sziasztok!
Eladó egy utasként egy szezont használt S-es Akira sisak!Nagyon szép állapotban van szinte új.
Ár:15000Ft postával
36-os Női túra csizma 3X volt használva.
Ár:15000Ft
06303210309
bali105@t-email.hu
na szép , köszönöm a sok választ , nincs itt mese 30000 alatt nem érdemes sisakot venni , persze használtan lehet , hogy lehet kapni 20000ér valami jót , csak az a baj hogy , kabátot , kesztyűt , meg nadrágot kellett vennem . Jövőhéten meg új "motort" akarok venni (250-es robit) és csak 15e FT-om maradt sisakra :( Valamit meg muszáj lesz vennem , mert megpusztulok , ha nem tudok majd vele menni egy kicsit a környéken :D Persze ez majd az időjárástól is függ majd . Széles utat !
nekem Airoh-m van Mathisse RS életem legnagyobb mellé fogása volt bár én 1200es Banditon használom kegyetlen hangos ja és beázik a plexi felsőrészénél. De neked ha 90% városban kell akkor lehet nem rossz választás de ha tudsz próbálj belső napszemüvegeset venni, mert a bogarak nem rakodnak + a szemgolyódon
Egy jó motoroskabát olyan mint egy jó nő.
Ez inkább egy szakadt prosti,de az ára is egy laza pipa ára a 70-esen,kemény 4000ft.
Méretek:XL-s méret,én 187magas,vagyok és85kiló gibbon karokkal,rám jó:)
A legszűkebb részen az övnél:50,alul:60,a válla:55,ujja felül kb:60,belül kb: 45.
Vizzáló a bélése,és knoxx puha protektorok vannak benne.
Csak motorozásra,perverzek kíméljenek
Neve az van, Airoh Ez egy fos,de ez nem az én véleményem hanem azoké akik már használtak ilyet.A boncteremben "agyon dicsérik" főleg süketeknek ajánlják.
Van egy eladó Spool motoros nadrágom. Kivehető téli béléssel. Keveset használt, L-es méret. Sajnos a sliccén szétment a cipzár, egyébként hibátlan.
Érd.: +36305204066
horvath.gyula57@chello.hu