Helló , meg tudsz mérni pár méretet?
Teljes hossz
Derékbőség
Csípő
Belső szárhossz
Ha jók a méretek akkor 5000+postáért elvinném , csak azért ennyiért , mert 8ért van olyan shox nadrág a vaterán , amiben jó a cipzár ! Tessék nem hazudok. http://auto-motor.vatera.hu/al...
Veszek a rőfösnél cipzárt 500ft + van itt egy varrónő bele varja nekem egy 700ért :) De amúgy újszerű a nadrág? Mennyit volt használva? Van benne kivehető thermobélés? Térd + csípőprotektor? Üdv.
Én nem találtam ilyet sehol. Hívd fel őket, én valami horror 150.000 körüli árra számolnék, de minimum 100.000.
És nem éri meg, mert ha egyszer nem kawád lesz akkor enm faxa felvenni, vagy ha eladod valamiért a gépet és el akarod adni akkor nehezebb mint egy sima semleges színű ruhát.
Eladó a képen látható ÚJ Nolan bukósisak n101-es XS-es méretben, ezüst színű. (inkább S-es méret)
Teljesen új, felhajtható állú, méretprobléma miatt eladó... Jóval áron alul.
Eredeti ára 50 000,- Ft
Én most 35 000,- Ft ért odaadom!
Eladó a képen látható használt, de nagyon újszerű állapotban lévő kesztyű. Szintén 4-szer volt használva.
Fekete/fehér színösszeállítás, Bőr és cordura vegyesen.
Nagyon kényelmes viselet. XS-es méret van beleírva, de én inkább S-es méretre ajánlom.
Eladó a képen látható ÚJ! Bőr, protektoros Arlen Ness G-2126 motoros versenykesztyű.
Mérete: S
Eredeti ára: 29 900,- Ft
Én itt most akár 19 500,- Ft-ért eladom.
Eredeti, ÚJ!
Hello!
Nekem van egy spool L-es. Annyi hibája van, hogy a sliccén nem jó a cipzár. Igazából használható így is mert van előtte egy tépőzáras takaró rész. Egy gyenge szezont használtam, sajnos kinőttem. Szinte új.
Nincs valakinek eladó textil nadrágja L-es méretben ? Nem nagy márkára gondolok .Shox . Spool pl . olyan 7000-8000 Ft értékben . A méreteim :
Teljeshossz: 105cm
Derékbőség: 92cm
Csípő: 100cm
Belső szárhossz: 70cm
Teljes hossz: 108cm
Belső hossz: 84cm
Derék: 92-94cm
Csípő: 106
A derekánál van állítási lehetőség. Kivehető bélés és protektor is van. amennyire tudtam próbáltam pontosan mérni. 180cm magas vagyok ha ez segít.