Rég jártam erre, de egy videoklipp kapcsán eszembe jutott, hogy valaha én is hajtottam ilyen masinát...igaz nem fogatban. http://youtu.be/JGhoLcsr8GA
1:50-nél érdemes kezdeni, hacsak nem rajongtok ezért a zenei sílusért.
Tisztelt Royal Enfield tulajdonosok!
Tehát, még egyszer :) :
szeretettel várunk Titeket augusztus 20-án, délelőtt 9 órától az üzletnél!
11-kor indul a jótékonysági felvonulás (https://www.facebook.com/motor... ), először az esztergomi Vaszary Kolos Kórházhoz megyünk, teszünk egy tisztelet kört a kórház udvarán, majd folytatódik a menet Sárisápra, ahol is már szeretettel várnak minket a Royal Enfield találkozóra kíváncsi vendégek!
Tisztelt Royal Enfield tulajdonosok, kedves Barátaink!
Idén sajnos, a ONE RIDE, ez a hagyományos, már világszerte minden évben megrendezett közös gurulás, elmaradt. A gyárnál egyéb okok miatt… nálunk családi okok miatt.
Úgy érzem, mindannyian egyetértünk azzal, hogy ez egy nagy család, és minket, a márka szerelmeseit nem állíthatja meg semmi abban, hogy legalább évente egyszer találkozzunk és beszélgessünk, guruljunk egy közöset. Sem a gazdasági válság, sem az időjárás, sem semmi egyéb ok..
Ezúton szeretnénk Titeket nagy szeretettel és tisztelettel meghívni 2015.08.20-án, az idei év Royal Enfield találkozójára, mely üzletünknél kezdődik (2510 Dorog, Esztergomi út 125.), és egy kis beszélgetés, falatozás után, egy közös túrával folytatódik.
A túra végállomása Sárisáp lesz, ahol a falu lakossága, a falu vezetősége, és a környező falvak kíváncsi vendégei várnak minket nagy szeretettel, valamint étellel, itallal és egy kis ajándékkal.
Minden kedves Royal Enfield tulajdonost várunk szeretettel! Természetesen lehet jönni családdal, barátokkal is.
Találkozó:
2015.08.20. 09:30 Off Road Motors (2510 Dorog, Esztergomi út 125.)
Egy kis reggeli falatozás, beszélgetés.
11:00 Motoros túra (ennek részleteit később még megírjuk)
12:00 – 12:30 Érkezés Sárisápra (a sárisápi programokról is később részletesen írunk)
A tavalyi Royal Enfield találkozón részt vett osztrák royalosok, eljönnek idén is.
Tisztelettel kérlek Titeket, hogy jelezzetek vissza legkésőbb augusztus 10-ig, hogy JÖTTÖK!
Motoros baráti üdvözlettel és tisztelettel,
az Off Road Motors csapata
Kedves Vakroka !
1.Melyik tipussal van a gond,mert több típus is létezik.
2.Ezek után jönnek a kérdések.
A kormányon levő stop kapcsoló.
A trafón mérehető-e feszültség,a gyertyapipa lecsavarása után a gyertyakábelt kb 1-mm távolságból a blokktól van-e szikra.Ha van csatlakoztasd a pipát,cserélj gyertyát,próbáld meg.
A számom 06 20 9432-093. Fridli László
2008 óta hajtom, 30 E km-t tettem bele. Soha nem hagyott az út szélén. Kisebb hibák voltak, feszszabályzó csere mindjárt az elején. A porlasztót, gyújtást jól be kell lőni, mert ha alapjáratban hirtelen leáll, vagy ha indításkor visszarúg, szabadonfutót gallyra vágja (nekem két ízben, de volt másnak is). Ja és igényli a "törődést".
Üdvözlet!
Kérdésem lenne, hátha valaki találkozott már a problémával!
Mennyire gyakran szokott a gyújtótrafó meghibásodni? A gyertya nem ad szikrát, az önindító próbálkozik, berúgásra se indul, benzin tiszta, karburátor most lett beállítva... Tapasztalatlan vagyok, még kezdő a bütykölésben. Előre is köszönöm a segítséget!
Sziasztok! a honda cx500eurosport-mat szeretném enfieldé változtatni..de előtte informálódnék... mire számíthatok enfield tulajdonosként? bírja a hosszútávú túrákat?gyakran meghibásodik? vannak bosszantó apró problémái?
válaszokat köszönném!
Sziasztok!
Hát megtörtént, aminek úgy tűnik meg kellett történnie. Tönkrement a szabadonfutó. Szerencsére pár hónapja vásároltam Jawzseftől egyet - ezúton is köszönet Neki - így már újra útra kész a gép. Viszont én még mindig nem adnám fel az önindítót, szóval újra vásárolnék kiszerelt szabadonfutó alkatrészeket, írjatok ha valakinek van felesleges!
Nem mellesleg tegnap motoroztam egy Miskolc-Eger távot a Bükkön keresztül, nagyon élveztem annak ellenére, hogy szarrá áztam.
Üdv: fz
Pedig ez egy indiai belpiacos modell, igencsak értékes lehet. Jobb oldali váltóval! Ritt megőrült volna egy ilyenért. Próbáld meg úgy megvenni, hogy lepapírozva. És akkor nem tudsz mellényúlni.
Megtekintettem a tiszajenői 350eset. Balfék, és gyanús olasz papírjai vannak. A tulaj 550re tartotta, és 350et ajánlottam érte, így nem született üzlet.
Könnyen indult, szépen járt, de nem tudtam menni vele. http://veteranapro.hu/szolo-mo...
http://youtu.be/JGhoLcsr8GA
1:50-nél érdemes kezdeni, hacsak nem rajongtok ezért a zenei sílusért.
Tehát, még egyszer :) :
szeretettel várunk Titeket augusztus 20-án, délelőtt 9 órától az üzletnél!
11-kor indul a jótékonysági felvonulás (https://www.facebook.com/motor... ), először az esztergomi Vaszary Kolos Kórházhoz megyünk, teszünk egy tisztelet kört a kórház udvarán, majd folytatódik a menet Sárisápra, ahol is már szeretettel várnak minket a Royal Enfield találkozóra kíváncsi vendégek!
Fridli László /Oldshit/
Múlik ez a rohadt idő. Lassan le kell lakatolni!
Egyébként én is megyek a talira!
Imre
Idén sajnos, a ONE RIDE, ez a hagyományos, már világszerte minden évben megrendezett közös gurulás, elmaradt. A gyárnál egyéb okok miatt… nálunk családi okok miatt.
Úgy érzem, mindannyian egyetértünk azzal, hogy ez egy nagy család, és minket, a márka szerelmeseit nem állíthatja meg semmi abban, hogy legalább évente egyszer találkozzunk és beszélgessünk, guruljunk egy közöset. Sem a gazdasági válság, sem az időjárás, sem semmi egyéb ok..
Ezúton szeretnénk Titeket nagy szeretettel és tisztelettel meghívni 2015.08.20-án, az idei év Royal Enfield találkozójára, mely üzletünknél kezdődik (2510 Dorog, Esztergomi út 125.), és egy kis beszélgetés, falatozás után, egy közös túrával folytatódik.
A túra végállomása Sárisáp lesz, ahol a falu lakossága, a falu vezetősége, és a környező falvak kíváncsi vendégei várnak minket nagy szeretettel, valamint étellel, itallal és egy kis ajándékkal.
Minden kedves Royal Enfield tulajdonost várunk szeretettel! Természetesen lehet jönni családdal, barátokkal is.
Találkozó:
2015.08.20. 09:30 Off Road Motors (2510 Dorog, Esztergomi út 125.)
Egy kis reggeli falatozás, beszélgetés.
11:00 Motoros túra (ennek részleteit később még megírjuk)
12:00 – 12:30 Érkezés Sárisápra (a sárisápi programokról is később részletesen írunk)
A tavalyi Royal Enfield találkozón részt vett osztrák royalosok, eljönnek idén is.
Tisztelettel kérlek Titeket, hogy jelezzetek vissza legkésőbb augusztus 10-ig, hogy JÖTTÖK!
Motoros baráti üdvözlettel és tisztelettel,
az Off Road Motors csapata
1.Melyik tipussal van a gond,mert több típus is létezik.
2.Ezek után jönnek a kérdések.
A kormányon levő stop kapcsoló.
A trafón mérehető-e feszültség,a gyertyapipa lecsavarása után a gyertyakábelt kb 1-mm távolságból a blokktól van-e szikra.Ha van csatlakoztasd a pipát,cserélj gyertyát,próbáld meg.
A számom 06 20 9432-093. Fridli László
Kérdésem lenne, hátha valaki találkozott már a problémával!
Mennyire gyakran szokott a gyújtótrafó meghibásodni? A gyertya nem ad szikrát, az önindító próbálkozik, berúgásra se indul, benzin tiszta, karburátor most lett beállítva... Tapasztalatlan vagyok, még kezdő a bütykölésben. Előre is köszönöm a segítséget!
válaszokat köszönném!
Hát megtörtént, aminek úgy tűnik meg kellett történnie. Tönkrement a szabadonfutó. Szerencsére pár hónapja vásároltam Jawzseftől egyet - ezúton is köszönet Neki - így már újra útra kész a gép. Viszont én még mindig nem adnám fel az önindítót, szóval újra vásárolnék kiszerelt szabadonfutó alkatrészeket, írjatok ha valakinek van felesleges!
Nem mellesleg tegnap motoroztam egy Miskolc-Eger távot a Bükkön keresztül, nagyon élveztem annak ellenére, hogy szarrá áztam.
Üdv: fz
A tiszajenei motorral vigyázz, főleg az eladóval... SzikszaiF gondolnád hogy nem tudtam anno róla itt tőlem 11 km re? :-)
Könnyen indult, szépen járt, de nem tudtam menni vele.
http://veteranapro.hu/szolo-mo...