Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

MEgyek és egyszercsak Douwe Egberts! Amúgyis matchless!
sztem a vaterán keress.
Üdv! Nincs olyan oldal. Bekötési rajz van meg az hogy a levegős az 6.25 a vizes 6.5 ló.
Hali! Tudnátok linkelni egy olyan oldalt, ahol Puch cobrának vannak műszaki paraméterei? Köszi!
Helló

Berva csomagtartót tud valaki eladót? Ha igen mennyiért?
Köszönöm!
A dugattyú nem egy hengeres tárgy!

"Szabálytalan" alakú, kúpos, olykor hórdó alakú, lehet akár lépcsős is, és ráadásul ovális is :)

Egy hengers dugó az nem műkszik.
de az hanyas dugó?
ki ne dobd :)
mert ha mondjuk 39-es akkor le lehet esztergálni 38felesre és oszjóvan :)
Tegnap megjött Szecskamestertől az elveszett frigyláda Félve nyitottam ki. Nem fogadott valami szép látvány... Új csapszeg. Új Elko dugó, Meteor mehet a kukába. Sok tömítőpaszta amit nagyon utálok. De 1 napi munka után kezd összeállni:) Felhívnám a figyelmet a Blokkhoz gyártott külön ládára! Nagyon precíz még fülek is vannak rajta meg lábak.:D Kellemes meglepetés volt.
én már eleget gyúrtam :D
gyúrjál keményen ha fú a déli szél!
nem tudom de benne jó sok a vas.....
meg ez akkora mint a mz 250-es blokk kb...
de lehet hogy nem 50 kg de annak érzem :D
én köbö 75 kg :)
50 60 kiló a blokk?Azt hogy csinálta?
Te hány kiló vagy?
:D 140 kg az egész. De a blokk maga legalább 50-60 kg. kipu kb 5 kg
jócskán lefaragok úgyis belőle ami nem kell. :)
Elvégre bírnia kell. mert ha mondjuk a puch M50-esem egyedül és két személlyel ami két személy kb 160 kg. és így max 63 km/h volt! akkor az is bírnia kell nem? úgy is kap 18-ad karbit. meg 5 felömlős hengert. :) meg talán házi rezót. még nem bizti. De van gyári simó kipuffancsom. az megy fel rá egyenlőre.
Értelek hány kiló a váz?
nem a láncfog számmal van baj hanem a mérete! a első kislánckerék nem megy fel a puch blokkra esztergálva sem mert marha nagy! és így csak hátsó lánkereket kell cserélnem. de van így is 44-45-ös hátsó lánckerekem.
ami pont jó bele a 17es kerékhez. mert ugyanaz mint a puch m50-esé vagy más cometeknél. :)
Jó az a hátsó lánckerék méret legalább lesz benne némi erő.Jólesz ha készlesz!
mai nap termése :) a ktm tankot meg a dekniket csak elképzeltem oda hogy milyen lenne.. a blokk be lett rakva a középső tartóra pont ráilleszkedik és még kell csinálnom rá két tartót a alsóra és felsőre. éa akkor jó. Bár a hátsó lán kereket is le kell cserélnem mert nem ugyanaz a mérete. És kap másik hátsólánkereket csak előtte el kell vinnem esztergáltatni méretre a középső agyátmérő miatt. bár van bővan mit csinálni vele...
a 250-es blokk eladó belőle minddenestől cakkumpakk. :)
Kannibál kisgyerek sétál az erdőben egy kiló kenyérrel a hóna alatt.jön szembe egy másik és kérdezi hogy hova mész azzal a kenyérrel? Anyám menstruál én meg megyek mártogatni...
Chuck Norris már tíz éve halott........................................csak a kaszás nem meri neki megmondani!
A vevőtöl függ!
sziasztok!
Nem tudjátok hol lehet lendkeréklehúzót kapni pesten a képen látható lendkerékhez? A méret asszem 26*1.5 tipus DUCATI.
Illetve keresek még az első telóba rugót mert már elég puha a mostani nem tudom meddig nem balesetveszélyes
Nem majd otthagyom mi ha hozzá jár az alkatrészcsomaghoz...:D Hiányos mint állat, de 6SL! Ilyen mint a képen csak épp hogy megvan hozzá minden. Blokkfelek pl üresek. De volt hozzá minden a dobozban.