Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Újabb legenda kitöltetlen adatlappal
NA akkor majd lássunk videót a 120-ról!
egy darabig jó lesz.át fényezem,veszek bele dugót,vagy csináltatok.generálozom.aztán eladom.utána néztem.5 lovas ez a gyártmány.a 1,5 az vicc.ez nem babetta van egy vizes cobra itt fóton 60-ért.semmi baja 120-at megy arra pályázom.a tulaj meg tartja nekem
Úgyis annyira szoktad reklámozni a fordító programokat nekem, hát akkor most használjad!
Cobra helyett megteszi ez is?
jó rendben oké megéertelek. De azért majd kérek msnben hogy hogyan kell rendelni azt majd segítesz? mert nem vagyok vmi profi németül.
JA az jó de kb mindegyik tudja ezt.
1,5? engem meg a tesómat emelkedőn 4-be kopott gyűrűvel simán fel vitt.én 75kg,öcsém 71kg.
Sajnálom, de úgy látom, nem értetted meg, amit írtam. Mégegyszer nekifutok. Senkinek nem vállalok rendelést semelyik évszakban sem. Nem veled van bajom, egyszerűen csak nem szeretnék ezzel foglalkozni.
semmi baj, de nem most akarok hanem vmikor nyár vége -ősz közepén. És a rendeléssel kapcsolatban természetesen nem foglak átB... mert a kíván összeget előre utalnám! ahogy szoktam mint a vaterán. Így oké?
Erről lemaradtál, mert már rendeltem, a vészhelyzetre való tekintettel. Egyébként pedig ne haragudj, de nem vállalok rendelést senkinek. Párszor megtettem, de a rossz tapasztalataim miatt többé nem teszem.
DE a slampi tudja mennyivel megy.
kéccccááázzzzzz kijóméterperórával
Kéccccázzaaaaaaa
De ha megvan piszkálva akkor megy aszongyák 200-al.
Amit lehet látni az annyi, hpgy van rajta sok lik:)
Az a henger gyárilag 1,5-lóerő.
csak a gyűrűt kellene szerintem cserélni.vettem hozzá méretben megegyezőt,de nem jó.ezért gondoltam,hogy a dugatyyút is kicserélném.
Végre egy (majdnem:) értelmes henger
ő az
de lehet hogy majd meg foglak kérni :) mert majd kéne pár cucc a mocimhoz:)
tudod mit most csinálok képeket.20 perc és rakom a képeket
holnap csinálok képeket.ez tényleg 4 felömlős
Nagyon érdekeset állítasz ha tudnál a hengerről képet tenni az jólenne.Jól sejted a blokk kb megyegyezik a moza félével.