Amúgy tegnap hoztam 16-ezerért egy pocket dirtbikeot. összességében jóállapotban. egy kis karbi pucolás és kuplung becsiszolgatás után jól működik és pöcre is indul. a folytást kiszedtem. és ne tudjatok meg majdnem beszartam hogy mennyit tud menni. hangja mint egy veszett láncfűrész. és meglepően erős kompressziója van és még csak 30 ccm-es!
A utolsó kép a kocs tetején ami a google streetview-et csinálnak a ferenckörútnál.... :
Aha, értem. Azért lehet, hogy a 9 rugó lesz a megoldás a kuplung csúszásra. Igaz, hogy rendeltem új lamellákat a Modeparts-tól, nyilván az is segít majd.
ő alakítatta át,de a fényezést ő csinálta.meg találod őt iwiwen.ott a kép is.csuvara tamást üss be.úgy nézett ki ami ki van rakva nekem itt.tudod?"aki nem hiszi járjon utána"acsak a kipufogót csinálták 30-ért.majd rakok képeket...és egy versenyen vett részt átalakítás után.
120 tényleg sok sík terepen. Max dombról le hátszélben szarráforgatva. 110 még reális. Az a Kreidler kétlem hogy az öcsédé volt mert azt versenyzésre használták...
volt egy ktm sachsom is az csak 90-et ment az is 5 sebességes volt.nikasilos hengerrel.a táborinál csináltattam hozzá dugót.olyat csinált hozzá,hogy bele vert a hengerfejbe.többet ott semmit nem csináltatok!
Most, hogy van egy vizes blokkom is, vettem észre, hogy abban 9 db rugó van a kuplungban. Nekem meg 6 db van a levegős kuplungjában. Valami azt súgja, hogy emiatt csúszik meg. Ugye 9 db-nak kell lennie?
ez elég elképesztő, de öröülök, hogy iylemi még előfordul.
Engem úgy neeltek, hogy tinikoromban visszadtam egy fiatal párnak az ember zsebéből kiesett pénztárcát (boltból jöttek ki, pont láttam) mindkettejük havi fizetése benne volt amit aznap kaptak..
Múltkor meg egy lépcsőházban találtam 30 rugót.
Előttem egy faszi ment felfel, elment mellettem.
Utánavittem, halálosan meg volt döbbenve.
deszóval ojrópában valahogy így kellene...
Képzeld Zoli, csütörtökön poszívóztam a kocsit a Hamzsabégi úti IMO-nál és ott felejtettem az olajokat. Hétfőn vettem csak észre, hogy nincs meg. Tegnap - mit veszíthetek vele alapon - elmentem a mosóhoz és láss csodát megvolt a cucc, visszaadták. Vannak még rendes emberek...
A utolsó kép a kocs tetején ami a google streetview-et csinálnak a ferenckörútnál.... :
az ár 790.000-Ft az ár irányár! kérdezzetek körbe ha senkinek nemkell Hátha haveri körbe érdekel valakit előre is köszi szépen
Szecska.
Zsidó : Ügyes, Nagyon ügyes.
...
DE amikor a komoly dologról van szó akkor nem mindegy. nna
Nekem a 80hoz 6 loerőnél több kelett, nyilván mert én vagyok a béna.
Az mbx 50 esek is mennek 100 felett, a robogók meg pláne:)
Amúgy milyen mesébe illő gépeid voltak még amiről több fórumtag csak álmodik?
ez elég elképesztő, de öröülök, hogy iylemi még előfordul.
Engem úgy neeltek, hogy tinikoromban visszadtam egy fiatal párnak az ember zsebéből kiesett pénztárcát (boltból jöttek ki, pont láttam) mindkettejük havi fizetése benne volt amit aznap kaptak..
Múltkor meg egy lépcsőházban találtam 30 rugót.
Előttem egy faszi ment felfel, elment mellettem.
Utánavittem, halálosan meg volt döbbenve.
deszóval ojrópában valahogy így kellene...