Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ilyennek kéne lennie a tiednek is mert a pirosas az az enyém sw.
http://youtu.be/Qir9s1dpN6g itt megtalálsz mindent keresd a kolbászos rájás pizzát!
Hello

Muti képet a blokkról!Ha vizes akkor perselyes és mivel sw ezért valószínű hogy vizes illetve ha nem az akkor fedélcserésvolt már de ha pl50-ben volt abban is volt gyárilag vizesblokk.(csak már nem emlékezem, hogy /6-os volt-e.
Milyen Dellortot adtak hozzá?
Én döntött úszóházasat keresek a Kreidleremhez. SSI típus vagy hasonlót. De szerintem a 21 es Bing rámegy az eredeti helyére a takaró alá. Kicsit gyorsabbá szeretném tenni a drótszamarat.
Komolyan? Én meg azt hittem, hogy megperselyezték.
Az sw gyárlag perselyes.
Megvettem az SW blokkot. Nem is értem, hogy miért, de muszáj volt elhoznom. Pedig váltóhibás (bizonytalanul kapcsol) és a gyújtása sem biztos, hogy jó. Már perselyezve volt, de szép a henger és a dugó. Elhoztam a karbit is (24-es Dellorto), még jól jöhet. Meg kellene csinálni és akkor lenne egy tartalék blokkunk. A levegős meg vagy meg lesz perselyezve, vagy szerzek egy hengert hozzá.
:D
Neked nem kell ezekről tudnod.
bazz vhol olvasam a német fórumoknál hogy mit jelentenek a rövidítések, hogy SW ,RL, RLW
50-SW Dehát az vizes.
bazki vaterán 3 óra alatt 80 látogató, 3 figyelőbe van. sárga simóról van szó.
hajrá imádkozzuk hogy jó legyen. Bár a henger eléggé durva mélyedés... MAX hülyezezés jöhet szóba.. DE ha már hüvelyezés akkor befér kis tuning is :) pl nyílások nagyobbítása.
miért nem jössz errefelé,nálam is van ilyesmi...ment e-mail
Uhh ez tényleg nagyon gáz!:O Kikopott a nicasil, a hengerfej még csak-csak elmegy ha kicsit átalakítják. Ennek függvényében lehet mondani, hogy megette a Moly a hengert!:)
Mindenesetre éppen most indulok egy hibás váltójú és gyujtású Sachs 50 SW blokkért. Hátha sikerül azt kipofozni.
Köszi Zoli, már kaptam ajánlatot a henger felújításra, azt nem szeretném Amúgy nem az Elf volt még benne, hanem Liqui Moly...
még pár kép
odornál nicasiloznak is, persze jó drágán.
Kicsit nagyobb a baj, mint elsőre gondoltam. Ezt a hengert már nem kell megcsinálni. Pár jó kép a káreseményről.
hallod? olyat mondok neked hogy szívni fogsz :) érdekel?
vhol olvastam.
eztet nem lehet megunni :D
Csikmum houmvava gen
ou vej je nouma náj csunáj
oszil szil vojam BIKICSUNÁJ
Óóó de BIKICSUNÁJ
csunáj BIKICSUNÁJ vicsáj
BIKICSUNÁJ – tú rilisz tú szín szamdú
BIKICSUNÁJ – ó rájsz
szialájszí májoszáj
venszorízi vinyó bénking csunáj
ó rö BIKICSUNÁJ
mert kivi volnék hogy 4 vagy 2 felköpködő van benne és mekkorák a nyilásai. amúgy a sachseddel mivan? szétment már?