Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te vidékizel töki
Ha én falusizok, akkor egy senki vagyok, de neked szabad?
Ne haragudj, de rohadtul nincs átfényezve!
Lehet, hogy pár apróságot leszámítva nem eredeti (csavarok, tanksapka, lábtartó), de azon kívül teljesen az!
Meg szójjá a tesónak, hogy tegyen gumit a légszőrőcsatlakozócsonk és a karburátorcsatlakozócsonközé ahol a fluktuációs időtérkitérítő áramlás elkezd zavaróvá válni.
HI! Akinek ilyen galériája van mint a tied Át kellene tudni lépni a nem egyező véleményeken!
Mesélj a Kreidlerről megy, vagy eladtad?
Kabeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee naaaa lécciiiiiiiii.

http://www.google.hu/imgres?im...
ittvan moréjjá az oldal
linkeld be!
Jó ötlet, hogy emgtartotta a gyári "fehér" bowdenburkokat.
Múltkor linkeltem egy osztrák honlapot és ezekből a cometekből VOLT OLYAN a német szerinte amivel a rendőr egyszer 94-el egyszer pedig 93-al mérte be!
Na mind1 Én nem foglalkozom többet ilyen falusi disznajjoe meg hasonló nagyotmondó hülyegyerekekkel csak nem kell figyelembe venni őket aztán úgyis eltünnek.
Látszik hogy csak egy kispöcsű srác vagy aki nem tud mit csinálni az unalmas falusi életben. 80 egy gyári simsontól:D Szerintem Zoli is röhög a markába:D Egy vicc vagy.
pon ezaz. hogy sok a felújított, kevés a gyári. ha viszont gyári akkor dzsuvás, vagy kókány.. bár én is pont erre gondoltam a blokkra hogy legalább vmi hűtése legyem megfelelően....
meg ez át is van már fényezve:)
ez messze nem full eredeti, de legalább közelít.
(csavarok, tanksapka, lábtartó, satöbbi)
Megnyugtatlak a blokk szerkezetileg bírja.
(hogy ezt a hangnemet mennyire unom...)

Van motor, amiben tizenezer van iylen hengerrel, és közsöni szépen jól van, 120 felett van a vége.

A baj, a hengerrel van, abban nincsen elég anyag.

A motor ami szépen műkszik, annak a hengere egy máésik, vastagabb öntvénynel készült.
mondom arányban kevés..
sok a duzsuva meg kókány mocik stb.
Nem olyan kevés...
és milyen a castrol racin full sinti 2T? mert itt 2 ezer körül van mindig.
Bár sztem ez is elég jó.
gondoltam hogy nem fogja bírni. mert a szerkezetileg nem elég erős hozzá a blokk.... hát van pénze a gyereknek a szüleinek. én inkább full restauráltam volna fel.. mert kevés már a gyári eredeti moci....
Nincs sajna, csak iylet veszük, ez is kb mol spirnt ár, illetve annál nem sokkal drágább.
a srác hollandul beszél? és bár gondolom hogya gyerek viszi lakatolni meg viszi festetni stb. és a gyerek meg csak összerak. és a csutkakormány nem tom hogy az gyárilag ilyen....
szerintem kislevire gondolsz, de nem ő az első:)

Megvan annak a maga nyavajája, vastagabb öntvény kellene hozzá.
Ezeket a holland haverom csinálta, 17 éves.
Az áruk kb. 4-5000 euro/darab
hm az jó! :) bár nem tudom hogy láttad e a fotóknál egy srác csinál egy 105 ccm-es simsont.. baz egy a gyerek.... 17 éves! megakar halni vagy mi?