Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De én még odáig is sűlyednék hogy tüzetesebben megvizsgálnám azt megszakítót és ha némi kendácsolást követően jónak találnám összeraknám vele.Csináltam már olyat, hogy a kalapács fele levolt pattanva megcsiszoltam megreszelgettem és működött is vele a motor.Kókány érted de akkor tök jó volt mert amivel ezt megcsináltam arra aztmondták, hogy levan égve a gyújtása erre fel pedig csak kicsivartam a hosszúmenetes gyertyát és megcsiszatoltam a megszakítót és jólett vigyorogtam is egyből
igen akkor szabad a gazda vazze de kellene keresni hogy kié! puchi keressfel az embert! :)
Nemtudja de körülnéz aztmondta h van e nála.
Igen soktekercses.
OLVASS!

[20842]
Te az ottani nagy puchszakértőnél nincs véletlenül ilyen gyújtásból vagy 20-darab?
Hol láttad pontosan?Amúgy te mivel vereted Tatabányán?
egykérdés. megvetted?
Egy szóval nem írtam....
Nem tudom kié lehet...
A gép a tied?
Sok robogóst láttam csak... Téged nem hiszem...

Mivel voltál úton?
micsodaaa?

Hol van ilyen?Amúgy engem is láthattál 5. csőgázon pár helyen.
Egyenesen Tatabányáról!
ezeket a ghyújtásokat a (legalábbis én azt ismerem) a puchon már vagy az 50-es évek óta asználják és használták még az utána következő 40-évben is mert olyan tuti ezekre a szutymákokra.
Még a sachs kreidler is használt ilyen (ilyesmi) gyújtásokat a kisebb pöfékelőin max a forgásirány eltér pl sachsnál a puchhoz képest.
Igazából van többféle megszakítókalapácsos alaplap mert ahogy néztem és amenyire emlékszem van cserélhető meg nemigazán babrálható is.Ami ezen a blokkon kell, hogy legyen az a cserélhetős szeritnem ez a soktekercses gyújtás kéne, hogy legyen.
Nyugi nem az lessz puchi :D
Bazd+ nem értek hozzá most baj h kérdeztem? :O
tudod mit? gyújtsd fel a motorodat! bakker! aztán neked nem mindegy, mert ennyire nem lehet hülye?
ÉS szted jóis bele a maxi kalapács?
hát ja brumm brumm bácsi.
bár azért jobban jársz egy komplet gyújtás alaplapot vennél 5ezerér a többi része jó lesz tartalékba :)
nesze bameg ott a puch maxi kalapács. http://www.ket-kerek.hu/websho...
talán a moped91-forgalamiz zsír újjat.
B+, akkor köszi!
Kedden ebéd után hívlak és egyeztetünk.