Vedd úgy hogy sokan szereték ezt a motort ilyen állapotban látni 2-év múlva is van ez olyan jó hogy kár lenne szétkúrni.Mindent csinálj a lehető legjobban alkatrész ehez elég sokvan mert általábn mindíg beszarnak ezek a 4-es blokkok.
De most teljesen ledöglött.Semmi szikra nincs de egyszerűen semmi.berugni nemtudom mert ugye nemindul.Betolni meg nem tudom mert olyan baszott kompresszió van benne. Ma kiszedtem a légszűrőt két darab 2 ujjnyi juk volt rajta...ugyhogy megszakító légszűrő meg kindenzátor csere lessz rajta.kicsit ciripel az igaz.de a dugó gyűrök meg a csapszeg még ráér.
Sziasztok!Eladnám ezt a két puch maxi Alumínium kereket és ezt a puch tanksapkát azt nem tudom mire való de tiszta új!A kerekek 6000ft-ba a tanksapi 2500 ft-ba kerül postázom bárhova!Akit érdekel a 06704115477-es számon elér!Üdv mindenkinek és sok locsolót!
ha lehet csinálj olyan képet hogy a hengerfejet kapd le és a dugót nyomd be alsó pontra és csinálj képet. mert kivi vok a felömlőkre :) hogy hány felömlős meg mekkorák és mekkora a kipu. :)
Puch P1L-hez keresnék dugattyút ,tudnátok ajánlani valami boltot nekem,ahol van hozzá cuccos?