Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

attól szarikbe hogy nem megfelelő szakszerű használata miatt. (sok a kókánymesterek )
hát tényleg olyan nagy hogy le tudjál?
Vedd úgy hogy sokan szereték ezt a motort ilyen állapotban látni 2-év múlva is van ez olyan jó hogy kár lenne szétkúrni.Mindent csinálj a lehető legjobban alkatrész ehez elég sokvan mert általábn mindíg beszarnak ezek a 4-es blokkok.
Zsiguli*
Amugy mikor levettem a légszűrő felöli oldaldeknit meglepődtem.Zsigli légszűrő volt benne majd ma rakok fel képeket.....:D beszartok
De most teljesen ledöglött.Semmi szikra nincs de egyszerűen semmi.berugni nemtudom mert ugye nemindul.Betolni meg nem tudom mert olyan baszott kompresszió van benne. Ma kiszedtem a légszűrőt két darab 2 ujjnyi juk volt rajta...ugyhogy megszakító légszűrő meg kindenzátor csere lessz rajta.kicsit ciripel az igaz.de a dugó gyűrök meg a csapszeg még ráér.
Ha ez tényleg megy 90-et, én lesz*pom magam.
Hát én ismerek valakit aki neked szívesen megcsinálná tutira miután nálam fizettél.
Na ez akart lenni ami a közkívánatra jött: http://youtu.be/ovX6Ht6z_c4
Csakazértis közkívánatra: http://youtu.be/bYUc6DeAkbQ
moped91 a googleban megtalálod:)
á nem nem csak kicsit megszívatom.
Sziasztok
Puch P1L-hez keresnék dugattyút ,tudnátok ajánlani valami boltot nekem,ahol van hozzá cuccos?
Szerintem ne bontson meg egy működő egységet.
Sziasztok!Eladnám ezt a két puch maxi Alumínium kereket és ezt a puch tanksapkát azt nem tudom mire való de tiszta új!A kerekek 6000ft-ba a tanksapi 2500 ft-ba kerül postázom bárhova!Akit érdekel a 06704115477-es számon elér!Üdv mindenkinek és sok locsolót!
az olyan 10 perces dolog:) vagy 5 perces is.
ha lehet csinálj olyan képet hogy a hengerfejet kapd le és a dugót nyomd be alsó pontra és csinálj képet. mert kivi vok a felömlőkre :) hogy hány felömlős meg mekkorák és mekkora a kipu. :)
hm.. :S:S baze..
Nem találtam semmit.
A 14-es BING karbi helyére a 17-es pont ugyan úgy felmegy próbáld ki vele.
Bár nincs okom rá most úgydöntöttem, hogy irigykedek egy picit.
További képek a mociról :)
hajrá!
Hú halod ma kimegyek a városba és körülszaglászok:-d